• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Meppel

Goedkope uitvaart in Meppel

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Geheel volgens afspraak alles geregeld zoals wij dat wilden. Flexibel, ongedwongen, maar met alle benodigde respect en waardigheid. En keurig alles afgewikkeld met de verzekering.”

– Arianne

Goedkope Uitvaart24 in Meppel

Sfeervolle grachten en het karakteristiek oude centrum maken Meppel tot een fijne plek om te leven. Als een dierbare komt te overlijden, overheersen gedachten van verlies en afscheid nemen. Tijdens een mooie uitvaart gaat ook de aandacht naar het geleefde leven van de overledene en hoe verdrietig alles ook is, toch helpt het bij het verwerken van het verlies. Goedkope Uitvaart24 helpt u graag in deze moeilijke periode, om u uit handen te nemen wat u wilt, maar ook om samen met u een afscheid te realiseren dat betaalbaar, maar vooral een mooie herinnering zal zijn.

Bekijk in de pakketten de mogelijkheden bij crematie en begrafenis met de bijbehorende tarieven. Neem bij vragen gerust contact op met Goedkope Uitvaart24.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Meppel?

De kosten van een uitvaart worden grotendeels bepaald door uw eigen keuzes. De eerste keuze is die voor een uitvaartondernemer, zoals Goedkope Uitvaart24. Als u verzekerd bent en op de polis staat een nummer dat u kunt bellen, doet u er goed aan daar even mee te wachten en eerst de tarieven van uitvaartondernemingen te vergelijken. Goedkope Uitvaart24 zal u verrassen: meer dienstverlening voor minder kosten. Daarnaast bepalen andere keuzes de kosten. U kunt kiezen voor de nette uitvaartkist die inbegrepen is, maar ook nog even kijken op www.goedkoopstegrafkist.nl voor een grafkist van een andere houtsoort, of ander materiaal, of kleur. Goede kwaliteit tegen een laag tarief. Door te kiezen voor een uitvaart met volgauto’s en dragers, kiest u voor een ander tarief dan als u dat achterwege laat. Een afscheid voor 300 genodigden in een uitvaartcentrum in de buurt zal duurder zijn dan een intiem afscheid thuis, zelfs bij Goedkope Uitvaart24. Al die verschillen maken het onmogelijk nu al de exacte kosten van een uitvaart te geven. Bij Goedkope Uitvaart24 is het wel zo dat u altijd voor de uitvaart zult weten wat die kosten zullen zijn. Geen onverwachte extra nota achteraf.

Kijkt u ook eens op www.kostenuitvaart.nl voor meer informatie over de kosten van een uitvaart.

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Meppel

Om een crematie te regelen in Meppel heeft u meerdere mogelijkheden. Goedkope Uitvaart24 kan u daarbij uiteraard helpen, tegen een laag tarief. De goedkoopste mogelijkheid kunt u regelen met pakket Essentie. Dan bepaalt Goedkope Uitvaart24 het crematorium. Dat kan dan dus ook elders in het land zijn. Wilt u toch kiezen voor crematorium Reestborgh dan kan dat uiteraard ook bij Goedkope Uitvaart24. Uw wensen zijn leidend. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 probeert zoveel mogelijk die wensen te vertalen naar een uitvaart die daarbij past, maar ook bij het beschikbare budget. Kijkt u ook eens op www.crematoriuminmeppel.nl voor een nog uitgebreider alternatief.

Goedkope begrafenis regelen in bij Goedkope Uitvaart24 in Meppel

Elke begraafplaats heeft eigen regels en tarieven. Die kunnen ook per gemeente enorm verschillen. Op de algemene begraafplaats in Meppel kunt u uiteraard terecht en als dat de wens van de overledene was, dan moet u dat ook zeker doen. Als het niet veel uitmaakt waar uw dierbare de laatste rustplaats krijgt, kunt u ook voor het pakket Essentie kiezen van Goedkope Uitvaart24 en dan zal uw uitvaartleider de begraafplaats bepalen. Uiteraard volgens de regels en waardigheid die overal gelden. Dit kan aanmerkelijk schelen in de kosten. Dit biedt u wellicht ruimte in andere aspecten van de uitvaart. De locatie voor de plechtigheid, of de condoleance. In een landhuis in de omgeving van Meppel of een dorpscafé in het centrum. Of als u uw eigen huis wilt omtoveren in een bloemenzee om van daaruit afscheid te nemen van uw dierbare. Kijk ook eens voor betaalbare bloemen op www.heavenly-flowers.nl, verse (rouw-)boeketten van groot tot klein en in aparte vormen.

Heel veel is mogelijk. Met Goedkope Uitvaart24 zult u het afscheid organiseren waar u met een warm gevoel aan terugdenkt.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy