• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Medemblik

Goedkope uitvaart in Medemblik

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Door omstandigheden waren we genoodzaakt te kiezen voor een budget uitvaartondernemer. Het bleek misschien nog wel beter geregeld dan de vorige uitvaart, waarbij we niet op het geld hadden gelet. Ongelooflijk hoeveel dat scheelt! En het afscheid was prachtig.”

– Eline

Goedkope Uitvaart24 in Medemblik

Als de oudste West-Friese stad aan het IJsselmeer heeft Medemblik een rijke geschiedenis. Herinneringen zichtbaar in monumentale gebouwen, zoals bijvoorbeeld Kasteel Radboud. Zo is het leven van een mens eigenlijk ook opgebouwd uit allerlei herinneringen. Zodra een dierbare komt te overlijden, zijn het die herinneringen die belangrijk zijn. Bij een mooi afscheid helpen ze bij het verwerken van (een deel van) het verlies. Goedkope Uitvaart24 helpt u graag bij het vertalen van uw wensen naar een passend afscheid, waardig en liefdevol en ook betaalbaar.

Bekijk de mogelijkheden in de pakketten van Goedkope Uitvaart24. Als u vragen heeft neem gerust contact op.

Goedkope uitvaart regelen in Medemblik

Wanneer een dierbare komt te overlijden, wilt u niet besparen op geld, maar op een mooie manier afscheid nemen. Dat gaat bij Goedkope Uitvaart24 samen. Vanuit de overtuiging dat elk mens een respectvolle uitvaart verdient en de wetenschap dat dat niet veel hoeft te kosten, heeft Goedkope Uitvaart24 inmiddels al jaren ervaring met het regelen van een goedkope uitvaart. Door goede afspraken en korte lijnen en niet de zware overheadkosten die een grote begrafenisonderneming vaak heeft. Zo kunnen we meer voor u regelen, voor minder geld.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24? Lees ze hier.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Medemblik?

Wat een uitvaart kost is op voorhand niet exact te zeggen. Uw keuzes zijn daarin bepalend. Goedkope Uitvaart24 werkt met pakketten waarin u alvast een duidelijk beeld krijgt van waar de verschillende kosten zitten. Daarnaast kunt u natuurlijk nog persoonlijke aanvullingen kiezen, waarvan u bij Goedkope Uitvaart24 altijd vooraf de kosten zult weten. Transparant en duidelijk, dat staat hoog in het vaandel van Goedkope Uitvaart24. En persoonlijk en betrokken. Uw uitvaartverzorger zal samen met u een uitvaart regelen die op maat is, passend bij uw wensen, bij het leven van uw dierbare en bij het beschikbare budget. Verzekerd? U bent niet verplicht om het nummer dat op de polis staat te bellen. U kunt dat zelfs beter niet doen, maar eerst – net als u nu doet – op internet het aanbod vergelijken.

U zult met veel minder kosten meer dienstverlening krijgen als u kiest voor Goedkope Uitvaart24. Als u dat wilt, regelen wij het verder voor u met de verzekering.

Goedkope crematie of goedkope begrafenis met Goedkope Uitvaart24 in Medemblik

Soms is het niet duidelijk of iemand begraven wil worden of gecremeerd. Voor nabestaanden kan dat best lastig zijn. Bij Goedkope Uitvaart24 bestaat de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een intakeformulier in te vullen waarmee alle administratieve zaken die voor een uitvaart nodig zijn al zwart op wit staan en waarin u ook uw wensen kunt aangeven. Kiest u voor een crematie of een begrafenis, keuze voor een bepaald uitvaartcentrum, of juist het liefst thuis het afscheid organiseren. Alles is bespreekbaar en het meeste is mogelijk. Makkelijker voor nabestaanden en wellicht ook prettig om er zelf eens bij stil te staan. Hoe moeilijk het ook is, het afscheid is wel onlosmakelijk verbonden met het leven.

Als uw dierbare net is overleden komt er veel op u af, van alles moet besloten worden, allerlei keuzes gemaakt. Goedkope Uitvaart24 wilt u van alles uit handen nemen, maar geeft u wel de vrijheid dat zelf aan te geven. Het voelt voor iedereen anders hoe het afscheid het best geregeld kan worden. We proberen zoveel mogelijk mee te denken en te voelen met uw wensen en zo, samen met u, het afscheid te realiseren dat u in gedachten heeft. Waar u naderhand met een warm gevoel aan kunt terugdenken.

Wilt u een overlijden melden? Heeft u wat vragen? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy