• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Maassluis

Goedkope uitvaart in Maassluis

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Onze ervaringen met zo’n rouwcentrum vond eigenlijk niemand prettig, dus toen Goedkope Uitvaart24 de suggestie deed dat alles ook gewoon thuis geregeld kon worden, was dat voor ons dé oplossing. Beslist geen spijt van, dit voelde heel warm en troostend. Dank voor het voor ons heel goede advies!”

– Familie O.

Goedkope Uitvaart24 in Maassluis

Goedkope Uitvaart24 is een uitvaartonderneming die open staat voor iedereen. We hebben ervaring met en kennis van vele rituelen die passen bij diverse religies. Elk mens is anders, dus ook elk afscheid van dit leven zal anders zijn. Wanneer een dierbare is overleden, komt er veel op u af. Samen met uw persoonlijke uitvaartverzorger zult u met Goedkope Uitvaart24 een mooi afscheid realiseren. Wij ontzorgen u waar u wilt, maar laten u ook vrij in wat u zelf wilt doen.

Bekijk onze mogelijkheden in onderstaande pakketten. De bijbehorende tarieven zullen duidelijkheid geven over de kosten. Voor vragen kunt u contact opnemen met Goedkope Uitvaart24.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Maassluis

Op het moment dat een naaste komt te overlijden, zullen er allerlei emoties een rol spelen. Naast het verdriet om het verlies – voor zover dat al echt doordringt – zal de stress ontstaan om wat er allemaal geregeld moet worden. Vaak zoeken mensen dan eerst naar een polis en bellen het nummer dat daarop vermeld staat. Dat kunt u doen, maar weet dan dat u dan direct een uitvaartondernemer kiest die gelieerd is aan de verzekeraar. Als u rekening wilt houden met uw budget doet u er verstandig aan Goedkope Uitvaart24 te bellen. Dan is de kans groter dat u met het uitgekeerde geld van de verzekering uw wensen kunt realiseren zonder bij te betalen.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Maassluis?

Zoals bij veel dingen zijn het ook bij een uitvaart de eigen keuzes die de kosten bepalen. Als u een uitgebreide uitvaart wilt met volgauto’s, dragers, een wat langere plechtigheid voor een groot aantal bezoekers, een condoleance in een uitvaartcentrum, dan zult u meer kosten hebben dan als u kiest voor een intiem afscheid thuis of in een café vlak bij de Groote Kerk waar uw naaste graag kwam. Ook de keuze voor een andere grafkist dan de keurige inbegrepen kist, geeft extra kosten. Ook al kunt u dat beperkt houden door even te kijken op www.goedkoopstegrafkist.nl waar andere houtsoorten, of materialen en diverse kleuren betaalbaar worden aangeboden. Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u er zeker van zijn dat u vooraf duidelijk weet wat exact de kosten zijn van de uitvaart. U zult nooit onverwacht een extra nota achteraf krijgen.

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24? Lees hier hun referenties.

Goedkope begrafenis of goedkope crematie bij Goedkope Uitvaart24 in Maassluis

Of u kiest voor het regelen van een begrafenis of een crematie bij Goedkope Uitvaart24, u zult in alle rust begeleid worden. Uw wensen zijn leidend en uw uitvaartleider zal u adviseren, maar nooit iets opdringen. Uw keuzes zijn altijd vrij. Er zijn uitvaartondernemers die onder het mom van respect de neiging hebben mensen te willen overtuigen dat een bepaald aspect van een uitvaart noodzakelijk is. Bij Goedkope Uitvaart24 doen we dat niet. Voor ieder mens voelt dat anders en wij willen de uitvaart zo regelen, dat u en de andere nabestaanden zich er goed bij voelen.

In goed overleg, respectvol en liefdevol, zal het een afscheid worden waar u met een warm gevoel aan terugdenkt.

Wilt u een overlijden melden? Of heeft u vragen aan Goedkope Uitvaart24?

Bel gerust 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy