• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Maarssen

Goedkope uitvaart in Maarssen

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Voor een eerlijke prijs krijg je hier een volledig verzorgde uitvaart. Ook zonder verzekering.”

– Hans H.

Goedkope Uitvaart24 in Maarssen

Of u nu komt van de Schippersgracht, de Langegracht, het noorden van het kanaal of het zuiden, ook voor een Maarssenaar komt er ooit een einde aan het leven. Nu u op zoek bent naar een uitvaartonderneming dan is dat in uw directe omgeving helaas aan de orde. Goedkope Uitvaart24 kan u helpen bij alles wat er geregeld moet worden en bij het meedenken om uw wensen betaalbaar vertaalt te zien in een afscheid waar u met een goed gevoel aan kunt terugdenken.

Bekijk onderstaande pakketten en zie de diverse mogelijkheden met bijbehorende kosten. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met Goedkope Uitvaart24.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Maarssen

Als een dierbare komt te overlijden wilt u een mooie uitvaart regelen. Dat die dan vervolgens ook betaalbaar is, is een prettige bijkomstigheid, maar niet het hoofddoel. Dat is waar Goedkope Uitvaart24 altijd naar streeft. Een afscheid dat past bij uw wensen en bij het geleefde leven van de overledene. Een waardig en liefdevol afscheid dat u helpt bij het verwerken van het verlies.

Een verzekeringspolis kan helpen bij de kosten. Dan is het wel raadzaam niet het nummer te bellen op de polis, maar zelf een uitvaartonderneming te kiezen als Goedkope Uitvaart24. Uw persoonlijke uitvaartverzorger zal voor u, zo u wilt, contact opnemen met de verzekeraar en de uitkering in de betaling van de uitvaart meenemen. Met Goedkope Uitvaart24 is de kans groter dat u meer van uw wensen kunt realiseren binnen het beschikbare budget. U zult bij Goedkope Uitvaart24 ook nooit een onverwachte nota krijgen.

Ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24 kunt u hier lezen.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Maarssen?

Wat een uitvaart kost, is grotendeels afhankelijk van uw eigen keuzes. Beginnend met de keuze voor Goedkope Uitvaart24. Bij Goedkope Uitvaart24 betaalt u voor wat u kiest, en niet meer dan dat. Door onze heldere pakketten weet u waar u aan toe bent, en de kosten van eventuele aanpassingen zullen ook snel duidelijk zijn. Als u kiest voor een andere kist dan de nette inbegrepen uitvaartkist, kunt u op www.goedkoopstegrafkist.nl kijken voor een kist van ander materiaal, in diverse kleuren, of zelfs andere vormen. Ook de locatie van de uitvaart kan van invloed zijn op de kosten van een uitvaart. Het ene uitvaartcentrum is duurder dan het andere. Elk crematorium en elke begraafplaats heeft eigen tarieven. Zo zijn er veel variabelen die de kosten van een uitvaart op voorhand lastig laten bepalen. Bij Goedkope Uitvaart24 bent u altijd wel voor de uitvaart op de hoogte van de exacte kosten.

Wilt u uw uitvaartwensen vrijblijvend vastleggen? Bij Goedkope Uitvaart24 kan dat met dit intakeformulier. Het helpt u uw gedachten ordenen, is prettig voor uw nabestaanden als er onverwacht iets met u gebeurt, en bij Goedkope Uitvaart24 zit verder nergens aan vast.

Goedkope begrafenis regelen in Maarssen

Of u nu kiest voor de algemene begraafplaats Maarssen of begraafplaats Beeresteyn, Goedkope Uitvaart24 kan het afscheid voor u regelen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een goedkopere versie, waarbij uw uitvaartleider de begraafplaats bepaalt. Doordat begraafplaatsen zoveel variëren in hun tarieven, kan Goedkope Uitvaart24 hier iets voor u betekenen als u de kosten graag zo laag mogelijk wilt houden, zonder aan waardigheid en respect in te leveren. Voor de een is de plek van begraven veel belangrijker dan de ander, iedereen is uiteraard vrij in de keuze. Het kan zijn dat het opening biedt voor het besteden van het budget op een ander gebied: de plechtigheid en de condoleance. De plek waar het leven van de overledene herdacht wordt, met beeld en muziek wellicht, een hapje en een drankje. Het ophalen en delen van herinneringen is van grote waarde voor het verwerken van verlies. Ook bij een goedkope begrafenis is dat eigenlijk het meest waardevolle.

Goedkope crematie regelen met Goedkope Uitvaart24 in Maarssen

Welk crematorium uw voorkeur heeft, daar zal Goedkope Uitvaart24 voor u de uitvaart kunnen regelen. Of alleen de crematie, wat u wilt. Dat kunt u eventueel in uw eigen omgeving laten doen, maar ook elders waar de tarieven wellicht wat lager zijn. Met de keuze voor het pakket Essentie, zal Goedkope Uitvaart24 het crematorium kiezen. Uiteraard staat u vrij te kiezen wat u wilt. Uw uitvaartleider zal zoveel mogelijk met u meedenken en uw wensen realiseren in het afscheid dat u voor ogen heeft. Met suggesties als bijvoorbeeld deze website voor betaalbare rouwbloemen: www.heavenly-flowers.nl. Maar ook met suggesties voor locaties waar u in intieme sfeer een plechtigheid kunt laten plaatsvinden. Goedkope Uitvaart24 zal samen met u een mooi, passend afscheid organiseren, waar u met een warm gevoel aan kunt terugdenken.

Wilt u een overlijden melden? Of heeft u vragen aan Goedkope Uitvaart24? Bel gerust 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy