• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Leudal

Goedkope uitvaart in Leudal

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“We kregen goede adviezen over de kaart, de bloemen, de uitvaart. Meedenken is hun motto en niet dwingend sturen, zoals we een vorige keer elders hadden ervaren. Ik hoop voorlopig geen uitvaart meer te hoeven regelen, maar anders kom ik zeker weer terug.”

– Erik

Goedkope Uitvaart in Leudal

In het Limburgse Leudal kan Goedkope Uitvaart24 u helpen bij het organiseren van een afscheid van een dierbare. Respectvol, waardig en betaalbaar. Of u nu uit Haelen, Heythuysen, Hunsel, Roggel of Neer komt, bij Goedkope Uitvaart24 kunt u terecht.

Hoe u ook wilt dat de uitvaart er uit gaat zien, uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 zorgt voor een mooi, betaalbaar afscheid.

Onderstaande pakketten helpen u bij de keuze. Overleg is altijd mogelijk, neem gerust contact op met Goedkope Uitvaart24.

Hoe kunt u een goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Leudal?

Waar u ook verzekerd bent, u bent niet verplicht de uitvaartonderneming te bellen die genoemd staat op de polis. U bent geheel vrij in uw keuze voor een andere begrafenisonderneming, dus ook een die betaalbaar is. Samen met Goedkope Uitvaart24 regelt u een uitvaart waarvoor u niet meer betaalt dan het kost. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Door duidelijke en transparante pakketten helpt Goedkope Uitvaart om u het overzicht te geven, dat iemand vaak kwijt raakt in een emotionele tijd als die na een overlijden van een dierbare. Juist die transparantie voorkomt dat u uw wensen weliswaar verwezenlijkt ziet, maar tegen een hoge prijs. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 zal bij elke keuze die u maakt direct inzichtelijk maken wat die keuze betekent voor de totaalprijs. Zo komt u niet voor een onverwacht hoge nota te staan. En blijft de uitvaart binnen uw beschikbare budget.

Voor Goedkope Uitvaart24 is het van belang dat u zelf zoveel mogelijk kunt bepalen hoe uw dierbare de laatste weg gaat en herdacht wordt. U weet zelf het beste wat past bij het geleefde leven en hoe uw dierbare in dat leven stond. Persoonlijk en liefdevol afscheid nemen, helpt bij het verwerken van het verlies. En dat kan ook voor minder geld.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Leudal?

De kosten van een uitvaart zijn altijd afhankelijk van de keuzes die u maakt. Te beginnen met de keuze voor de uitvaartonderneming. Vervolgens zijn er heel veel keuzes die elk weer andere kosten met zich meebrengen. Er is bijvoorbeeld de keuze voor thuis opbaren of in een uitvaartcentrum, de keuze voor crematie of begrafenis, de keuze voor een kerkdienst, de keuze voor een plechtigheid en/of condoleance in een bijzondere locatie of thuis, de keuze voor dragers en volgauto’s. En eventueel ook de keuze voor de kist, als u een andere kist dan de nette inbegrepen uitvaartkist wilt. Kijk voor een andere kleur, ander model of ander materiaal bij www.goedkoopstegrafkist.nl. Topkwaliteit tegen het laagste tarief. Of u bloemen wilt of niet hangt misschien ook van de prijs af. Laat u verrassen door de lage tarieven van de rouwboeketten bij www.heavenly-flowers.nl. Heel veel is mogelijk, maar niets is verplicht. Uw keuzes zijn bepalend, niet alleen voor de kosten, maar ook voor het uiteindelijke afscheid. Wat u ook kiest, als het voor uw gevoel past bij de overledene en de nabestaanden, is het goed. En bij Goedkope Uitvaart24 dan ook goed betaalbaar.

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24? Lees ze hier.

Goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart24 in Leudal

In de gemeente Leudal zijn diverse (Rooms-Katholieke) begraafplaatsen. Als uw dierbare heeft aangegeven begraven te willen worden, zal ook duidelijk zijn welke begraafplaats de voorkeur heeft. Soms ook niet en de keuze is dan aan de nabestaanden. Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u er dan ook voor kiezen uw uitvaartleider te laten bepalen welke begraafplaats gekozen worden. Elke gemeente en ook elke begraafplaats hanteert verschillende tarieven, niet alleen voor de grafrechten, maar ook voor het onderhoud of andere grafkosten. Met pakket Essentie kiest u voor een optie waarbij Goedkope Uitvaart24 bepaalt welke begraafplaats het wordt, tegen een meerprijs kunt u uiteraard kiezen voor de begraafplaats in de buurt. U zult altijd vooraf weten wat dan de kosten zullen zijn. Zo weet u precies waar u voor kiest. Wat u ook kiest, de uitvaart zal respectvol plaatsvinden.

Goedkope Uitvaart24 in Leudal, ook voor een goedkope crematie

Afscheid nemen van een dierbare is al moeilijk genoeg. Dan ook nog een uitvaart regelen waarbij de kosten niet te hoog oplopen, valt niet mee. Maar om dan een goedkope crematie te regelen? Wees gerust. Een goedkope crematie is bij Goedkope Uitvaart24 altijd een persoonlijke, respectvolle crematie. Het respect en de waardigheid is vanzelfsprekend. Elk mens verdient een mooi afscheid van dit leven en daar kunt u bij Goedkope Uitvaart24 van op aan. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 zal zijn of haar best doen om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een passend afscheid.

Wilt u een overlijden melden of heeft u nog vragen? Bel Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. We zijn 24/7 beschikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy