• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Leiden

Goedkope uitvaart in Leiden

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Zo’n mooi afscheid helpt echt!”

“We hadden nooit kunnen bedenken dat zoiets verdrietigs toch ook mooi kon zijn. Dank voor jullie steun en het meedenken. Het is helemaal goed gekomen, ook zonder verzekering.”

Goedkope Uitvaart24 in Leiden

Leiden is een stad met historie en heel veel studenten. Bruisend van het leven, en hoe verdrietig ook, daar hoort overlijden soms ook bij. In deze periode een uitvaart regelen die liefst ook nog betaalbaar is, kan bij Goedkope Uitvaart24. Bekijk hieronder onze pakketten waarin we helder en overzichtelijk wat mogelijkheden hebben geplaatst, met de bijbehorende tarieven. Uiteraard is een uitvaart een persoonlijke aangelegenheid, dus uw eigen uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 helpt u uw wensen om te zetten in een mooi en passend afscheid.

Bekijk hier alvast de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart24

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Leiden

Met Goedkope Uitvaart24 bedoelen we dat u betaalt wat u kiest en niet wat anderen vinden dan een mooie uitvaart moet zijn. Het gaat om het afscheid van een dierbare. En dan zijn de wensen van de nabestaanden en voor zover bekend die van de overledene zelf het belangrijkst.

Goedkope Uitvaart24 adviseert u waar u wilt en laat u ook met rust wanneer u dat wilt. U kunt altijd terecht voor vragen, maar uw uitvaartleider zal u nooit iets opdringen. Als u een suggestie niets vindt, kunt u dat gewoon zeggen. Uw wensen en uw beschikbare budget zijn leidend.

Hoeveel kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Leiden?

Een groot deel is afhankelijk van uw eigen keuzes. Goedkope Uitvaart24 heeft met pakketten een overzichtelijk beeld getracht te geven van wat een complete uitvaart kan kosten. Maar misschien wilt u niet dat de overledene wordt opgebaard, of wilt u op een andere locatie een afscheid regelen. Misschien wilt u toch een andere kist, dan de nette standaard uitvaartkist, zoals u kunt vinden op bijvoorbeeld www.goedkoopstegrafkist.nl

Ook een begraafplaats heeft haar eigen kosten, niet alleen voor het graf zelf, maar ook voor het klaarmaken van het graf en het onderhoud. Elke gemeente kan daar ook in variëren. Daarom zijn die prijzen ook niet in de pakketten opgenomen. Maar u zult wel vooraf weten wat de kosten van de uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 zullen zijn. Dus geen onverwachte nota achteraf.

Anderen gingen u voor. Bekijk hier hun ervaringen met Goedkope Uitvaart24.

Goedkope begrafenis in Leiden

Voor een goedkope begrafenis bent u bij Goedkope Uitvaart24 aan het goede adres. Ook al heeft elke begraafplaats eigen tarieven, Goedkope Uitvaart24 is duidelijk over de tarieven van onze dienstverlening. Uw uitvaartverzorger kan u vertellen wat precies de regels en voorwaarden en de kosten zijn van het graf en het bijbehorende onderhoud op de begraafplaats van uw keuze. Begraafplaats Rhijnhof wordt het meeste gekozen, maar misschien gaat uw voorkeur uit naar een natuurbegrafenis. U kiest en uw uitvaartverzorger zal met u meedenken hoe u het binnen uw beschikbare budget kunt regelen.

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Leiden

Tegenwoordig willen steeds meer mensen de overledene tot aan de laatste plek begeleiden, en dat kan ook bij Goedkope Uitvaart24. Maar dat hoeft beslist niet. U kunt er ook voor kiezen thuis afscheid te nemen en de overledene te laten vervoeren naar een rouwcentrum, en daarvandaan naar het crematorium op de afgesproken dag. U kunt dan op een moment waarop dat voor u goed voelt een gezamenlijk afscheid organiseren op een naar uw idee passende plek, terwijl de overledene vooral in uw gedachten aanwezig is. Alles kan, alles mag en u bent de enige die kan beslissen hoe u het liefste wilt. Goedkope Uitvaart24 begeleidt u waar u wilt. Ook als u kiest voor een crematie met afscheidsplechtigheid en condoleance bijvoorbeeld.

Wilt u een uitgebreidere crematie.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Bel 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl . Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy