• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Kerkrade

Goedkope uitvaart in Kerkrade

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Nadat jullie de uitvaart van mijn schoonmoeder ook prima verzorgd hadden, wilden we ook graag van jullie diensten gebruik maken toen mijn vader overleed. En ook zijn afscheid was prima geregeld. Precies zoals mijn vader gewild zou hebben.”

– Herman

Goedkope Uitvaart in Kerkrade

Kerkrade wordt ook wel eens de muziekstad genoemd, maar op het moment dat een dierbare komt te overlijden zal muziek niet uw eerste gedachte zijn. Alhoewel het wel een belangrijk onderdeel kan zijn van een mooi afscheid. Elk mens is anders en elke uitvaart is dat ook. Goedkope Uitvaart24 helpt u graag bij het uitvoeren van uw wensen voor een passend, betaalbaar afscheid van uw dierbare. Bekijk onze pakketten, zo krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven. Natuurlijk kunt u voor vragen altijd contact opnemen met Goedkope Uitvaart24. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Kerkrade?

Omdat bij Goedkope Uitvaart24 goed geluisterd wordt naar uw persoonlijke wensen. En omdat we die vertalen naar een mooie uitvaart die past bij het leven van de persoon om wie het gaat en bij het beschikbare budget. Op het moment dat iemand komt te overlijden moet er van alles geregeld worden. Juist op een emotioneel moment als het overlijden van een dierbare moeten allerlei beslissingen genomen worden die niet makkelijk zijn. De keuzes hebben elk een prijs en ongemerkt kunt u dan meer uitgeven dan u eigenlijk zou willen. Goedkope Uitvaart24 waakt daarvoor. Ons doel is dat u naderhand met een goed gevoel kunt terugkijken op een stijlvol en waardig afscheid. Een waarbij u het gevoel hebt dat u precies realiseert wat u en uw dierbare voor ogen hadden, zonder dat u daarbij te veel betaalt. Goedkope Uitvaart24 werkt transparant en zorgt voor een uitvaart die betaalbaar is. Voor iedereen. Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24? Lees hier wat onze klanten met ons en met u delen via de onafhankelijke site klantenvertellen.nl.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Kerkrade?

Wat een uitvaart precies kost is niet direct te zeggen. Het exacte bedrag is afhankelijk van uw persoonlijke keuzes. Elke uitvaart is anders, en uiteindelijk dus ook de kosten. Met behulp van de pakketten wilt uitvaartondernemer Goedkope Uitvaart24 zo helder mogelijk inzichtelijk maken waar de kosten van een uitvaart zitten. In een persoonlijk gesprek met uw uitvaartverzorger kunt u uw wensen bespreken en precies weten wat uw eigen keuzes met de kosten doen. Altijd vooraf. Bij Goedkope Uitvaart24 zult u nooit achteraf een onverwacht hoge nota krijgen. Voor de een zal een eenvoudig afscheid in intieme kring een mooie uitvaart zijn, voor de ander is daar een uitgebreide plechtigheid met beeld en muziek, en een condoleance met hapjes en drankjes nog niet voldoende en wil een derde misschien dragers en volgauto’s. Bij Goedkope Uitvaart24 is alles bespreekbaar en bijna alles mogelijk. Waar u ook verzekerd bent, en ook als u niet verzekerd bent, zal Goedkope Uitvaart24 samen met u een afscheid regelen dat waardig en stijlvol is. Wilt u meer informatie over de kosten van een uitvaart, kijk ook eens op www.kostenuitvaart.nl.

Crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Kerkrade

Misschien wilt u een afscheid organiseren bij het crematorium en uitvaartcentrum Schifferheide, dat kan Goedkope Uitvaart24 voor u organiseren. Goedkope Uitvaart24 kan u door goede afspraken met crematoria ook een veel goedkopere optie bieden. Elk crematorium heeft namelijk zijn eigen prijs, ook per gemeente kunnen die prijzen verschillen. Daarom kan Goedkope Uitvaart24 u een voordelig pakket bieden, waarbij uw uitvaartleider u zelf een crematorium noemt waar uw dierbare op dezelfde wijze en met dezelfde waardigheid gecremeerd zal worden. Dan bespaart u op de kosten en heeft u meer ruimte om het geleefde leven van uw naaste te herdenken op een manier die mooie nieuwe herinneringen maakt.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Kerkrade

Kerkrade beschikt over diverse gemeentelijke begraafplaatsen en ook bijvoorbeeld Rooms Katholieke begraafplaats Eygelshoven. Op elke begraafplaats kunt u met Goedkope Uitvaart24 de laatste rustplaats voor uw dierbare kiezen. Als u kiest voor een goedkope uitvaart is er wel een manier om te besparen op de kosten door Goedkope Uitvaart24 voor u de locatie van de begraafplaats te kiezen. De prijzen verschillen enorm per gemeente en ook per begraafplaats, waardoor er bij keuze voor een laaggeprijsde begraafplaats minder kosten zullen zijn. De keuze blijft altijd aan u, Goedkope Uitvaart24 geeft u alleen de suggestie er eens over na te denken. Misschien wilt u een andere grafkist dan de bijgeleverde nette kist. Kijkt u dan ook eens op www.goedkoopstegrafkist.nl voor kisten van andere houtsoorten, materialen, kleuren. Allemaal topkwaliteit tegen de laagste prijs.

Heeft u nog vragen of wilt u een overlijden melden? Bel 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy