• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Hoogezand

Goedkope uitvaart in Hoogezand

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Het afscheid was heel ingetogen, met veel respect. Precies zoals we wilden, zoals we het ook hadden afgesproken. De betrokkenheid van Goedkope Uitvaart24 was echt bijzonder.”

– Jannine

Goedkope Uitvaart24 in Hoogezand

In het Groningse Hoogezand, of misschien liever Hogezaand, is het doorgaans goed toeven. Maar als een dierbare net is overleden zal daar niet direct zo over gedacht worden. Naast het verdriet, komt direct naar boven wat er allemaal geregeld moet worden. Eigenlijk is dat vooral de eerste keuze die gemaakt moet worden, die voor een uitvaartonderneming. De keuze wat u wilt uitbesteden en wat u zelf wilt doen. Goedkope Uitvaart24 denkt graag met u mee, en laat u vrij in uw keuzes. We helpen en adviseren graag, maar uw wensen zijn bepalend. En samen met u houden we rekening met het budget dat u wilt of kunt besteden.

Bekijk alvast de pakketten met de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart24. Neem bij vragen gerust contact op.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Hoogezand?

De kosten van een uitvaart zijn altijd verschillend. Het hangt af van de keuzes die u maakt. Met uw keuze voor Goedkope Uitvaart24 kunt u verzekerd zijn van de laagste kosten, terwijl u toch hoge kwaliteit kunt verwachten. Maar elke keuze heeft een prijskaartje. Kiest u bijvoorbeeld voor de bij elk pakket geleverde nette uitvaartkist, of wilt u toch een ander model kiezen. Kijkt u daarvoor op www.goedkoopstegrafkist.nl om in elk geval dan de laagste prijs te betalen voor goede kwaliteit. De kosten van uitvaart worden bepaald door de tarieven van de begraafplaats, crematorium of uitvaartcentrum. Een intiem afscheid, zal minder kosten dan een uitvaartplechtigheid of condoleance op een favoriete locatie in de buurt. Alles is bespreekbaar en bijna alles is mogelijk.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Hoogezand

Een goedkope uitvaart betekent bij Goedkope Uitvaart24 een uitvaart die goed geregeld, respectvol en geheel naar uw wensen is, en daarbij goed betaalbaar, goedkoop.

Door goede afspraken en korte lijnen en duidelijkheid over wat we voor u doen, tegen welk tarief ziet u precies waar de kosten liggen en kunt u daarmee samen met ons een uitvaart regelen die past binnen het budget dat u eraan uit wilt of kunt geven. Natuurlijk wilt u een mooi afscheid en dat is ook ons doel. Er is meer mogelijk dan u wellicht denkt of weet, de adviezen van Goedkope Uitvaart24 helpen u om de juiste keuzes te maken.

Mocht er een uitvaartverzekering zijn waar een telefoonnummer of een contactpersoon genoemd wordt, bent u niet verplicht die te bellen. U kunt gerust kiezen voor een goedkopere optie: Goedkope Uitvaart24. Zo zult u met ditzelfde geld veel meer van uw wensen kunnen laten uitvoeren.

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24, lees hier meer.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Hoogezand

Misschien heeft u al een kerkhof of begraafplaats in Hoogezand of Sappemeer in gedachten voor uw dierbare, maar het kan ook zijn dat u hier niet een specifieke wens in heeft. Dan kunt u kijken naar de diverse kosten die verschillende begraafplaatsen hebben en met Goedkope Uitvaart24 een keuze maken voor een goedkopere begraafplaats. Laat u gerust adviseren en bepaal uw keuze zelf. Een eventuele kerkdienst of plechtigheid in een uitvaartcentrum kunt u altijd bij u in de buurt laten plaatsvinden. Of juist elders, omdat veel gasten misschien van andere delen van het land moeten komen. Wat u ook kiest, uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 regelt het voor u.

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Hoogezand

Soms is niet helemaal duidelijk of iemand begraven wilde worden of gecremeerd. Het kan zijn dat kosten een rol spelen, omdat algemeen bekend is dat een crematie aanzienlijk goedkoper zou zijn dan een begrafenis. Bij Goedkope Uitvaart24 loopt dat niet veel uiteen, bekijkt u daarvoor onze pakketten. Uw uitvaartverzorger kan u helpen bij uw keuze voor een crematorium in de buurt of een ander crematorium dat minder kosten met zich meebrengt. Hij of zij kan u diverse suggesties voorleggen, waarmee u een duidelijke weloverwogen keuze kunt maken. Altijd zullen we luisteren naar uw wensen en het afscheid zo regelen als u dat wilt, of zoals de overledene het eventueel ook al had aangegeven. Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u hiervoor ook altijd vooraf een intakeformulier invullen, zodat alle administratieve zaken al verzameld zijn en wensen duidelijk vastgelegd. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Als u nog vragen heeft, of direct een overlijden melden, kunt u altijd terecht bij Goedkope Uitvaart24 op telefoonnummer 085 016 068 5 . Mailen kan ook naar info@goedkopeuitvaart24.nl.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy