• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Hoofddorp

Goedkope uitvaart in Hoofddorp

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Er was geen uitvaartverzekering en dan schrik je toch even. Wat een verademing dat je bij Goedkope Uitvaart24 dan toch een mooie uitvaart kunt regelen. Dankzij de schappelijke prijzen en het meedenken met wat voor ons belangrijk was. Een aanrader!

– Arjen H.

Goedkope Uitvaart24 in Hoofddorp

Als een dierbare komt te overlijden, komen er allerlei emoties los. Soms is een overlijden plotseling, soms duurde het ziekbed lang en komt een overlijden, hoe verdrietig ook, als een verlossing. Een ding wat zeker is, is dat er van alles geregeld moet worden. De keuze voor een begrijpende maar daadkrachtige uitvaartonderneming is dan prettig, zeker als deze betaalbaar is. Goedkope Uitvaart24 is zo’n uitvaartonderneming, bekend in uw omgeving en persoonlijk betrokken.

Bekijk onze pakketten waar overzichtelijk diverse mogelijkheden in staan. Met Goedkope Uitvaart24 is alles bespreekbaar.

Waarom een goedkope uitvaart regelen in bij Goedkope Uitvaart24 in Hoofddorp?

Omdat bij Goedkope Uitvaart24 een uitvaart goed geregeld wordt, met respect voor uw wensen en duidelijkheid over de kosten. Door goede contacten met lokale partijen, korte lijnen en heldere afspraken met leveranciers kan onze uitvaartverzorger voor u een budget uitvaart op maat regelen. Goedkope Uitvaart24 kan alles voor u regelen wat nodig is, maar wat u zelf wilt doen doet u natuurlijk zelf. Als we kunnen helpen of adviseren bij de uitvaartverzorging zijn we er voor u bij het verzorgen van de overledene, het kisten, opbaren, vervoer, tot en met de dag van het definitieve afscheid. Ieder mens is anders, voor iedereen kan een uitvaart een andere betekenis hebben. We hebben ervaring met alle culturen, elk geloof wordt uiteraard gerespecteerd. Onze duidelijke pakketten helpen u op weg en samen met uw persoonlijke uitvaartleider zorgen we ervoor dat het afscheid zo wordt, dat u er met een goed gevoel aan terugdenkt.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Hoofddorp?

De kosten van elke uitvaart zijn verschillend, ze zijn vooral afhankelijk van de keuzes die u maakt. Als u bijvoorbeeld kiest voor een afscheid in ons uitvaartcentrum, zult u goedkoper uit zijn dan als u kiest voor een afscheid bij Claus bijvoorbeeld. U kunt ook kiezen voor een afscheid in het crematorium of bij de begraafplaats, maar ook thuis, voor een intiem gezelschap. Juist omdat er zoveel mogelijk is, zijn exacte bedragen niet direct te geven, maar aan de hand van de pakketten zult u al een beeld kunnen krijgen. En daarbij zal uw uitvaartverzorger u altijd helpen de kosten duidelijk in beeld te houden. Elke aanpassing die u maakt, elke beslissing die u neemt heeft zijn eigen kosten en bij Goedkope Uitvaart24 kunt u ervan op aan dat u die allemaal voor de uitvaart weet. Geen onverwachte extra kosten achteraf.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24? Op www.klantenvertellen.nl laten onze klanten hun ervaringen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24 achter.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Hoofddorp

Als iemand heeft aangegeven begraven te willen worden, heeft hij of zij daar meestal wel een begraafplaats bij genoemd. Goedkope Uitvaart24 kan terecht op elke begraafplaats, dus dat is geen enkel probleem. Het kan u alleen in de kosten schelen als u de keuze voor de begraafplaats overlaat aan Goedkope Uitvaart24. Als u kiest voor pakket Essentie bepaalt uw uitvaartleider de begraafplaats. Uiteraard zal de begrafenis met net zoveel respect plaatsvinden, alleen de kosten zullen lager kunnen zijn. Het is een mogelijkheid die Goedkope Uitvaart24 biedt, maar zeker geen verplichting. We luisteren naar uw wensen en helpen u erbij die te realiseren binnen het beschikbare budget.

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Hoofddorp

Of u nu kiest voor een crematorium in de buurt van Hoofddorp, zoals die in Nieuw-Vennep, of liever in Westerveld bij Driehuis, dat is geheel aan u. U kunt die keuze ook overlaten aan Goedkope Uitvaart24 als het voor u niet van groot belang waar of wanneer uw dierbare gecremeerd wordt. Dan kan u voor het goedkoopste pakket kiezen, waar u vervolgens natuurlijk ook uw eigen persoonlijke aanvullingen nog aan kunt toevoegen. Besparen op het een geeft soms weer ruimte voor besteding op een ander gebied, zoals een speciale locatie, of een plek waar de overledene erg graag kwam, bijvoorbeeld de Jopenkerk in Hoofddorp. Of misschien vindt u extra mooie bloemen belangrijk. Kijk ook eens op www.heavenly-flowers.nl voor een ruim assortiment aan verse (rouw)boeketten. Waar uw keuzes ook liggen, alles is goed als u zich daar goed bij voelt. Goedkope Uitvaart24 kan u suggesties aanreiken, maar de keuze ligt bij u. We kunnen u daarbij uiteraard ook helpen, door te letten op uw te besteden budget. U zult niet voor onverwacht extra hoge nota komen te staan. Transparantie staat hoog in ons vaandel.

Wilt u uw wensen bespreken of een overlijden melden? Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar. Bel 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy