• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Hof van Twente

Goedkope uitvaart in Hof van Twente

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Dat een goedkope uitvaart ook zo mooi kon zijn, had ik eigenlijk niet geloofd als ik het niet zelf had gezien. Heel stijlvol, maar toch ook ongedwongen. Hoe verdrietig alles ook was, dit afscheid had niet beter gekund. Bedankt voor jullie lieve hulp.”

– Marieke Hoog

Goedkope Uitvaart24 in Hof van Twente

Thuis in de rust en gezelligheid van Twente, kan Goedkope Uitvaart24 u bijstaan bij het verzorgen van een afscheid van uw dierbare. In een periode zo vlak na een overlijden moet er van alles geregeld worden, terwijl uw hoofd eigenlijk met heel andere zaken bezig is. De eerste beslissing die meestal genomen moet worden is die van de uitvaartondernemer. Bij Goedkope Uitvaart24 zouden we zeggen: zoek niet verder, wij helpen u graag. Persoonlijk en betaalbaar.

Bekijk hier onze pakketten voor een helder overzicht van de mogelijkheden met de daarbij behorende kosten. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Goedkope Uitvaart24.

Uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Hof van Twente

Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u, samen met uw persoonlijke uitvaartleider, een uitvaart regelen die niet alleen stijlvol en passend is, maar ook betaalbaar. Goedkope Uitvaart24 regelt alle uitvaartverzorging voor u die nodig is en wat u wenst. Van het verzorgen van de overledene, het kisten, opbaren, vervoer, tot en met de dag van het definitieve afscheid. Uw wensen zijn leidend, alleen u en de andere nabestaanden weten wat het beste past bij de overledene en wat op dit moment het beste voor u voelt. Uw uitvaartleider van Goedkope Uitvaart24 zal, aan de hand van het door u gekozen pakket, suggesties doen en de mogelijkheden bespreken, waarmee alles niet alleen naar uw wens zal verlopen, maar ook passend binnen het beschikbare budget. Alleen een afscheid dat ook betaalbaar zal blijken, kan u helpen bij het verwerken van uw verlies.

Daar is Goedkope Uitvaart24 al jarenlang van overtuigd.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Hof van Twente

De kosten van een uitvaart zijn altijd afhankelijk van uw keuzes. Met uw eerste keuze: die voor Goedkope Uitvaart24, maakt u al een goede keuze. Samen met uw uitvaartleider zal het afscheid zo zijn als u voor ogen had, zonder de extra onverwachte nota achteraf.

Goedkoop is natuurlijk een betrekkelijk begrip, wat voor de een goedkoop is, is dat voor de ander niet. Bij Goedkope Uitvaart24 heeft u het voordeel dat u betaalt voor wat u afneemt, niet meer en niet minder. Door transparantie en korte lijnen met leveranciers kan de uitvaart, zonder afbreuk te doen aan de waardigheid, zo goedkoop mogelijk zijn.

Hoewel de pakketten al een goede richtlijn zijn, zal elke keuze waarbij u daarvan afwijkt de prijs beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld die voor een andere grafkist dan de standaard geleverde nette grafkist. Mocht u toch liever een kist willen die nog beschilderd kan worden, of een rode of witte kist of misschien een mand, kijk dan voor betaalbare alternatieven op www.goedkoopstegrafkist.nl. Alles is bespreekbaar, bijna alles is mogelijk. Bij Goedkope Uitvaart24 weet u altijd vooraf wat de kosten zullen zijn.

Wilt u weten hoe anderen de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Twente Hof van Twente hebben ervaren? Lees hier hun ervaringen.

Crematie of begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Hof van Twente

Als een dierbare komt te overlijden, komt er veel op u af. Ondanks alle emoties moet er van alles geregeld worden. Hulp is dan welkom. Goedkope Uitvaart24 helpt u graag. Met onze lokale ervaring in de regio kunnen we overal waar u maar wilt terecht. Overal in Twente kunnen we samen met u een mooi afscheid organiseren. Of dat nu een crematie of een begrafenis wordt, of u nu een groots afscheid wilt, of liever een intiem afscheid in kleine kring. Alles is mogelijk. Goedkope Uitvaart24 wil er samen met u voor zorgen dat uw dierbare op een mooie manier herdacht wordt, passend bij het leven van uw naaste en bij de wensen van de nabestaanden en passend bij het budget.

Wilt u een overlijden melden of heeft u gewoon wat vragen? Bel gerust naar 085 016 068 5 of mail info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy