• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Hilversum

Goedkope uitvaart in Hilversum

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Jullie waren als een rots in de branding voor ons. Je ziet het aankomen, maar toen het moment daar was waren we allemaal van slag. We voelden ons echt gesteund door Goedkope Uitvaart24 en alles liep helemaal volgens afspraak.”

Familie Smidsen

Goedkope Uitvaart24 in Hilversum

Er kan overal behoefte zijn aan een goedkope uitvaart, ook in ‘t Gooi. Als u eenmaal weet dat de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24 beslist niet overkomt als een budget uitvaart, zal de keuze voor deze uitvaartondernemer vast niet moeilijk zijn.

Of u nu een bekende Nederlander bent of niet, iedereen verdient een mooi, passend afscheid. Goedkope Uitvaart24 werkt transparant, met duidelijke pakketten, met vaste lage tarieven. Daarbij kunt u variëren zoveel u wilt, bij elke aanpassingen zult u vooraf weten wat dat met de prijs zal doen. Goedkope Uitvaart24 regelt een uitvaart op maat.
Bekijk onderstaande pakketten van Goedkope Uitvaart24.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Hilversum?

Wat een uitvaart kost, hangt grotendeels af van uw eigen keuzes. De eerste die u maakt is eigenlijk wel een heel belangrijke: die van de uitvaartondernemer. Als u een uitvaartverzekering heeft en op de polis een nummer aantreft, kunt u die natuurlijk bellen. Verstandiger zou zijn – en blijkbaar bent u dat nu aan het doen – om te vergelijken. U bent niet verplicht te kiezen voor deze, vaak duurdere, uitvaartondernemer. Uw keuze is hierin vrij. Daarnaast werkt Goedkope Uitvaart24 met heldere tarieven, waarmee u snel een beeld heeft van waar de kosten liggen. Met uw eigen welbewuste keuzes kunt u dus een Goedkope Uitvaart24 regelen, die aansluit bij uw wensen. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 denkt daarbij graag met u mee.
Wilt u direct een overlijden melden, of heeft u vragen aan Goedkope Uitvaart24?
U kunt 24/7 terecht op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

Waarom een uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Hilversum?

Goedkope Uitvaart24 gaat ervan uit dat ieder mens een mooie uitvaart verdient en dat dat niet meer hoeft te kosten dan nodig is. De periode na een overlijden is vaak heel stressvol, soms is het lastig de juiste keuzes te maken. Goedkope Uitvaart24 helpt u betrokken en professioneel, maar vooral ook persoonlijk. En houdt rekening met uw beschikbare budget. Uw uitvaartverzorger zal samen met u een uitvaart regelen naar uw wens en verwachting, zonder dat u achteraf een extra onverwachte nota krijgt. Elke afspraak die we maken met u, komen we na. En ook elke afspraak over de kosten is vooraf duidelijk. We regelen wat u wilt en dringen u geen zaken op waarvan u de noodzaak niet inziet. Respect en transparantie staan bij Goedkope Uitvaart24 hoog in het vaandel.
Lees hier wat klanten vertellen over de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24.

Goedkope crematie in Hilversum

Een goedkope crematie is bij Goedkope Uitvaart24 een crematie die goed verzorgd is en persoonlijk geregeld, en minder kost dan u waarschijnlijk had verwacht. Als u ervoor kiest Goedkope Uitvaart24 het afscheid van een dierbare te laten verzorgen, zult u ervan verzekerd zijn dat dit respectvol en waardig gebeurt en dat niemand van de aanwezigen zal denken dat u heeft gekozen voor een budget crematie. U kunt het ook zo uitgebreid maken als u zelf wilt, wellicht uitgebreider dan u vooraf dacht. Elke keuze heeft een eigen prijskaartje. Doordat onze prijzen inzichtelijk zijn, weet u waar u voor kiest.

Goedkope begrafenis in Hilversum

Een begrafenis kost over het algemeen iets meer dan een crematie omdat ook de kosten van een graf en het onderhoud daarvan erbij komen. Maar doordat de dienstverlening van Goedkope begrafenis Hilversum weer werkt met vast lage tarieven, geeft dat weer wat ruimte. Misschien heeft u voorkeur voor een andere kist dan de nette standaardkist die is inbegrepen. Kijkt u dan eens op www.goedkoopstegrafkist.nl waar u een idee krijgt van alle mogelijkheden. Voor een mooi rouwboeket kunt u kijken op www.heavenly-flowers.nl. De grote variatie aan rouwarrangementen geeft een ruime, goed betaalbare keuze. En daarbij is de kwaliteit hoog, net als de service van Goedkope Uitvaart24.
U kunt uw wensen ook vooraf geheel vrijblijvend invullen op dit intakeformulier, dat geeft u zelf wat inzicht in wat u zou willen, en uw nabestaanden later meer het gevoel dat ze naar uw wensen een uitvaart regelen.
Heeft u nog vragen aan Goedkope Uitvaart24? U kunt 24/7 terecht op 085 019 6436 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy