• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Heusden

Goedkope uitvaart in Heusden

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Het was maar een paar maanden terug dat we onze moeder moesten begraven, onze vader wilde het net zo, niet wetende dat het al zo snel zou zijn. En ook nu hebben jullie de uitvaart prima verzorgd.”

– Peter B.

Goedkope Uitvaart24 in Heusden

Als een naaste komt te overlijden is dat, zeker als het onverwachts komt, een enorme schok. Dat er dan opeens van alles geregeld moet worden komt er nog eens bij. In zo’n emotionele periode is hulp welkom. Liefst betrouwbaar en betaalbaar. Goedkope Uitvaart24 is de uitvaartzorg die u zoekt. Persoonlijk, luisterend naar uw wensen en tegelijk rekening houdend met het beschikbare budget. Uw keuzes bepalen uiteindelijk de kosten, en bij Goedkope Uitvaart24 zult u altijd vooraf weten wat die kosten zullen zijn.

Bekijk in onze pakketten de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar, neem gerust contact op.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Heusden

Als u loopt te wandelen op de vestingwallen van het mooie vestingstadje Heusden en uitkijkt over het Brabantse en Gelderse landschap, is het moeilijk voor te stellen dat er een moment komt dat u een uitvaart moet regelen of dat iemand die van u moet regelen. Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u voor uw nabestaanden alvast vooraf een en ander vastleggen op een intakeformulier. Op dit formulier kunt u alle administratieve zaken alvast verzamelen en tegelijk ook aangeven of u kiest voor een begrafenis of een crematie. Zo weten uw nabestaanden waar ze aan toe zijn en tegelijk geeft u hiermee ook uw voorkeur voor Goedkope Uitvaart24 aan. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Heusden?

Wat een uitvaart precies kost is voor een groot deel afhankelijk van uw keuzes. Een eenvoudige, ingetogen uitvaart kost nu eenmaal minder dan een uitbundige uitvaart waarbij kosten noch moeite gespaard zijn. Bij Goedkope Uitvaart24 zijn we van mening dat u zelf het beste weet wat het beste bij u past, bij de overledene, en bij uw beschikbare budget. Respect is niet te koop, dat is vanzelfsprekend. Uw persoonlijke uitvaartbegeleider van Goedkope Uitvaart24 helpt u die keuzes bewust te maken. Als voor u een mooi afscheid wordt bepaald door een mooi samenzijn waarin het leven van de overledene herdacht wordt met muziek en beeld, kunt u eventueel in de kosten besparen door bijvoorbeeld te kiezen voor een ander crematorium dan die van Heusden.

Elk uitvaartcentrum heeft zijn eigen tarief, en ook elk crematorium. Goedkope Uitvaart24 kan voor u een goedkoper crematorium of begraafplaats regelen, zodat de uitvaart past binnen de kosten die u ervoor beschikbaar heeft.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met de werkwijze van Goedkope Uitvaart24? Lees hier de ervaringen van onze klanten.

Goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart24 in Heusden

Als uw dierbare begraven wilde worden, is er vaak al een idee over welke begraafplaats dat zal zijn. Voor iemand in Heusden is begraafplaats Buytenhove misschien een vaak voorkomende keuze, maar u staat vrij te kiezen voor een andere laatste rustplaats. De prijzen verschillen vaak per gemeente en per begraafplaats en ook het type graf heeft invloed op de kosten. Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u de goedkoopste optie kiezen, dan zal uw uitvaartleider de begraafplaats noemen, waar uw dierbare begraven kan worden. Misschien is het juist dichter bij uw eigen huis en is de kans dat u het graf nog eens zult bezoeken groter. Of misschien herinnert u uw naaste liever in uw dagelijkse gedachten en ziet u een bezoek aan een begraafplaats niet vaak plaatsvinden. Wat uw reden ook is, u staat altijd vrij deze goedkopere optie te kiezen, maar ook een andere keuze respecteren we uiteraard. Uw wensen zijn voor ons, bij Goedkope Uitvaart24, leidend en samen met u zorgen we ervoor dat het afscheid respectvol en zo mooi zal zijn, dat u er met een warm gevoel aan terugdenkt.

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Heusden

Ook voor een crematie is veel mogelijk om de kosten lager te houden dan u wellicht zou denken. Zonder afbreuk te doen aan de waardigheid. Ook elk crematorium heeft zijn eigen prijs en door de korte lijnen die Goedkope Uitvaart24 onderhoudt met alle crematoria in Nederland, zult u als u dat wilt de goedkoopste mogelijkheid vinden. Voor het afscheid, de condoleance kunt u gebruik maken van elk uitvaartcentrum waar u maar wilt, maar u kunt ook in een plaatselijk café, thuis, of juist op een centraal punt in Nederland waar de nabestaanden en belangstellenden makkelijker te verzamelen zijn. Alles is denkbaar en bespreekbaar. Goedkope Uitvaart24 denkt graag met u mee.

Wilt u direct een overlijden melden, of heeft u vragen? Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar. Bel 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy