• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Heerlen

Goedkope uitvaart in Heerlen

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“We kijken met een warm en dankbaar gevoel terug op een verdrietig, maar mooi afscheid. Bedankt Goedkope Uitvaart24!”

Familie A.

Goedkope Uitvaart24 in Heerlen

De geschiedenis van Heerlen gaat ver terug: het bloeide als Coriovallum ten tijde van de Romeinen, Herle heette het in de middeleeuwen en begin 20e eeuw groeide het door de winning van steenkool. Het sluiten van de mijnen zorgde voor mindere tijden. Maar Heerlen zou Heerlen niet zijn, als het er niet bovenop krabbelde.

Als iemand komt te overlijden, brengt dat vaak veel emoties met zich mee. En hoe veerkrachtig mensen uit Heerlen ook zijn, een beetje hulp kan altijd welkom zijn. Goedkope Uitvaart24 staat u graag bij in deze hectische tijd. Samen met u kan uw uitvaartleider een uitvaart verzorgen die passend bij uw wensen, bij die van uw dierbare en bij uw beschikbare budget zal zijn.

Bekijk de mogelijkheden in onze pakketten. Voor vragen kunt u altijd terecht bij Goedkope Uitvaart24, neem gerust contact op.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Heerlen?

Wat een uitvaart kost, is afhankelijk van uw eigen keuzes. De eerste keuze, die voor een uitvaartonderneming als Goedkope Uitvaart24 is eigenlijk al heel bepalend. Mocht u een uitvaartverzekering hebben, dan zult u op de polis en telefoonnummer vinden dat u kunt bellen na een overlijden. Dat bent u niet verplicht. U bent vrij om te kiezen voor welke begrafenisondernemer dan ook, sterker nog: u kunt ook, als de polis in geld uitkeert en niet in diensten, zelf de uitvaart regelen. Hoe graag Goedkope Uitvaart24 u ook wilt helpen, de keuze is altijd aan u.

Door goede contacten en korte lijnen, kan Goedkope Uitvaart24 de goedkoopst uitvaart voor u organiseren, waarbij de kosten binnen uw budget blijven, maar uw wensen volledig aan bod komen. Elke keuze heeft een prijskaartje, door u te wijzen op mogelijkheden waarmee u uw wensen zoveel mogelijk waarheid kunt laten worden, organiseert u een mooi, warm afscheid, waar u naderhand met een goed gevoel op terugkijkt.

Anderen gingen u voor en deelden hun ervaring met Goedkope Uitvaart24 hier.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Heerlen

Heerlen beschikt over diverse begraafplaatsen, die elk hun eigen kosten rekenen. Het kan zijn dat u emotionele waarde hecht aan een graf op een van deze begraafplaatsen, dan moet u er ook zeker voor kiezen uw dierbare hier te laten rusten. Het kan ook zijn dat u wil beantwoorden aan de wens dat uw naaste begraven wilde worden, maar niet zozeer gehecht bent aan een bepaalde locatie. Dan kunt u voor de goedkoopste optie kiezen bij Goedkope Uitvaart24, waarbij uw uitvaartleider de begraafplaats kiest. Uiteraard met alle respect en waardigheid. Dat betekent wel dat er meer middelen overblijven voor het herdenken van het leven, tijdens een plechtigheid in een locatie naar keuze, met eventueel gebruik van beeld en geluid, hapjes en drankjes. Tegelijk kunt u het leven natuurlijk ook herdenken in de intieme omgeving van uw eigen huis, of tuin. Alles is denkbaar, bijna alles is mogelijk. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 denkt graag met u mee.

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Heerlen

Aan de rand van de stad in het Limburgs landschap ligt het crematorium van Heerlen. Om een en ander wat goedkoper te realiseren kunt u bij Goedkope Uitvaart24 terecht. Door bijvoorbeeld niet aanwezig te zijn bij de crematie, of de crematie in een ander crematorium te laten plaatsvinden kunt u met Goedkope Uitvaart24 al in kosten besparen. Altijd zonder afbreuk te doen aan respect en waardigheid. Een liefdevol afscheid, met aandacht voor de overledene, en respect voor diens geleefde leven, is niet uit te drukken in geld. Het is belangrijk voor u als nabestaande en de andere belangstellenden om op een goede manier het afscheid vorm te kunnen geven. Passend bij uw wensen en die van de overledene, en ook passend bij het budget dat beschikbaar is. Dan kan een mooi afscheid ook echt helpen bij het verwerken van het verlies.

Heeft u nog vragen, of wilt u direct een overlijden melden? Dat kan bij Goedkope Uitvaart24 24/7 op telefoonnummer 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy