• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Heerhugowaard

Goedkope uitvaart in Heerhugowaard

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Jullie zijn echt betrokken bij jullie vak. Kijken goed naar de mensen tegenover jullie en zorgen dat het afscheid echt bij ze past. Petje af. Goed geregeld Goedkope Uitvaart24!”

– Namens de familie, Nick

Goedkope Uitvaart24 in Heerhugowaard

Na het overlijden van een dierbare, komt er veel op u af. Of u nu uit de Schrijverswijk komt, de Edelstenenwijk, Middenwaard of Stad van de Zon, Goedkope Uitvaart24 begeleid u graag bij het verzorgen van het afscheid. Thuis in de regio, thuis in het vak, helpen we u bij het maken van de vele keuzes en zorgen we ervoor dat het een mooi afscheid wordt, die binnen uw beschikbare budget blijft.

Bekijk onze pakketten voor de mogelijkheden. We hebben ons best gedaan een en ander zo helder mogelijk weer te geven, maar neem gerust contact op, om uw wensen te bespreken met Goedkope Uitvaart24.

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Heerhugowaard?

Omdat u er zeker van kunt zijn dat een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 goed geregeld is, met respect voor uw persoonlijke voorkeuren en duidelijkheid over de kosten.

Door goede contacten, korte lijnen en heldere afspraken met leveranciers kan onze uitvaartverzorger voor u een budget uitvaart op maat regelen.

Nadat iemand overleden is, moet er van alles gedaan worden. Dat valt door alle emoties niet altijd mee. Goedkope Uitvaart24 regelt alles wat nodig is en wat u wenst, van het verzorgen van de overledene, het kisten, opbaren, vervoer, tot en met de dag van het definitieve afscheid. Uw uitvaartverzorger bespreekt alles met u, zal suggestie doen die wellicht meer van uw wensen mogelijk maken en u zult altijd vooraf weten welke kosten van welke dienstverlening de prijs beïnvloeden. Zo kunt u elke keuze bewust maken, daar zorgt Goedkope Uitvaart24 voor.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Heerhugowaard?

De kosten van een uitvaart zijn vooral afhankelijk van de keuzes die u maakt. Goedkope Uitvaart24 hanteert pakketten waardoor u een helder beeld krijgt van de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. Ook als u daarvan afwijkt, als u bijvoorbeeld een condoleance wilt organiseren met hapjes en drankjes, dan zal uw uitvaartverzorger vooraf met u de kosten bespreken. Als u een andere grafkist dan de nette, standaardkist wilt, dan kunt u bij www.goedkoopstegrafkist.nl zelf uw keuze maken. U ziet gelijk wat daarvan de kosten zullen zijn. Bij Goedkope Uitvaart24 is transparantie heel belangrijk.

Het kan zijn dat er een uitvaartverzekering is. Op de polis staat dan meestal een telefoonnummer dat u kunt bellen, maar dat bent u niet verplicht. U kunt zelf bepalen wie u op dit moment wilt vragen om samen met u een mooi afscheid te organiseren. Bij Goedkope Uitvaart24 zult u meer kunnen doen met het bedrag dat wordt uitgekeerd, omdat de tarieven veel lager zijn.

Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Op www.klantenvertellen.nl geven onze klanten hun commentaar op de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Heerhugowaard

Een goedkope begrafenis kunt u heel goed regelen bij Goedkope Uitvaart24. Dat kan, vertrouwd en dichtbij, op begraafplaats Krusemanlaan, maar net zo goed op een begraafplaats die goedkoper is. Afhankelijk van uw eigen voorkeur, kan Goedkope Uitvaart24 de kosten lager houden door de begraafplaats zelf te kiezen. De prijzen van een begraafplaats variëren per gemeente en per begraafplaats. Bovendien zijn er verschillende typen graf, een algemeen graf – hier kunnen drie personen in, die gekozen worden door de beheerder van de begraafplaats – of een particulier graf – waarbij u zelf kunt kiezen wie hier nog meer bijgezet zal worden. Door goede afspraken met een aantal begraafplaatsen kan uw uitvaartverzorger ervoor zorgen dat uw naaste elders begraven wordt, tegen lagere kosten. Uiteraard is dit alleen een mogelijkheid, en zeker geen verplichting. Uw wensen zijn altijd leidend en samen met u zullen we het afscheid zo regelen dat u er met een goed gevoel aan kunt terugdenken, ondanks het verdriet. Ook de duidelijkheid over de kosten, vooraf, helpt daarbij.

Goedkope crematie bij Goedkope Uitvaart24 in Heerhugowaard

Een goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 betekent dat u voor uw naaste een afscheid organiseert, die past bij de overledene, bij uw wensen en bij het beschikbare budget. Zonder afbreuk te doen aan waardigheid of respect.

Het betekent in de goedkoopste versie ook dat we de locatie van de crematie bepalen, tenzij u voorkeur heeft voor een ander crematorium. Natuurlijk regelen we dat graag voor u, maar dan zullen de kosten anders zijn. Als u meer belang hecht aan een plechtigheid op een locatie naar uw keuze, kunt u dat compenseren door te kiezen voor de goedkoopste optie. Een uitvaart op maat, waarbij alt gekeken wordt hoe het voor u een goedkope crematie kan blijven. Dat regelt Goedkope Uitvaart24 voor u.

Mocht u nog vragen hebben of direct een overlijden willen melden, bel 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy