• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Heerenveen

Goedkope uitvaart in Heerenveen

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Er was geen uitvaartverzekering, maar gelukkig konden we Pake toch de uitvaart geven die we hem gunden, mooi en respectvol. Goedkope Uitvaart24, bedankt voor de steun en het meedenken!”

– Fam. Kuiper

Goedkope Uitvaart24 in Heerenveen

Als het grootste dorp van Friesland de plek is waar je woont en misschien zelfs bent geboren, wil je daar ook blijven als je bent overleden. Met Thialf en het Abe Lenstra stadion is het wereldberoemd, iedereen is trots op de sportstad, trots op het mooie centrum, trots op Heerenveen. Goedkope Uitvaart24 begrijpt dat. En zeker op een emotioneel moment als vlak na het overlijden van een dierbare is het prettig om de steun van een betrokken én toch goedkope uitvaartondernemer te krijgen. Goedkope Uitvaart24 luistert naar uw wensen, en organiseert samen met u het afscheid dat u in gedachten heeft. Altijd rekening houdend met het beschikbare budget.

Bekijk de mogelijkheden die onze pakketten u bieden. Daarnaast is alles bespreekbaar en (bijna) alles mogelijk bij Goedkope Uitvaart24.

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Heerenveen?

Goedkope Uitvaart24 is lokaal betrokken, betaalbaar en betrouwbaar. Door goede contacten, korte lijnen en heldere afspraken met leveranciers kan onze uitvaartverzorger voor u een budget uitvaart op maat regelen. Op het moment dat iemand komt te overlijden moet er van alles geregeld worden. Dat valt door verdriet en alle emoties niet altijd mee. Goedkope Uitvaart24 regelt alles wat nodig is en wat u wenst, van het verzorgen van de overledene, het kisten, opbaren, vervoer, tot en met de dag van het definitieve afscheid. Uw uitvaartverzorger bespreekt alles met u, zal suggesties doen die wellicht meer van uw wensen mogelijk maken en u zult altijd vooraf weten welke kosten van welke dienstverlening de prijs beïnvloeden. Zo kunt u elke keuze bewust maken. Onze duidelijke pakketten helpen u op weg en samen zorgen we voor een afscheid dat past bij u en uw beschikbare budget.

Goedkope begrafenis in Heerenveen

Heerenveen beschikt wel over acht begraafplaatsen, elk een oase van rust en groen. Waarschijnlijk heeft u al een begraafplaats op het oog, misschien zelfs al een plekje. Elke locatie, een algemeen of een privé graf heeft zijn eigen prijskaartje. De dienstverlening van

Goedkope Uitvaart24 werkt volgens vaste lage prijsstelling, die u kunt vinden in de pakketten. U kunt het hiermee zo goedkoop houden als u zelf wilt, door uw eigen keuzes. Juist door transparant met u te communiceren, weet u waar u aan toe bent. En de ervaring van de uitvaartverzorgers van Goedkope Uitvaart24 is zo groot, dat u voor alles wel een oplossing zult vinden en het uiteindelijke afscheid wordt zoals u voor ogen had. Ook al regelt u een budget begrafenis bij Goedkope Uitvaart24, dat zal niemand van de genodigden als zodanig ervaren.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24? Bekijk hier wat onze klanten vertellen.

Goedkope crematie bij Goedkope Uitvaart24 in Heerenveen

Een crematie die goedkoper is dan bij anderen, terwijl er niets aan waardigheid is ingeleverd. Dat is wat Goedkope Uitvaart24 biedt. Het afscheid van een overledene kan maar een keer plaatsvinden en dat moet wel goed en passend gebeuren. Dat is ook belangrijk voor het verwerken van het verlies. Ook al kiest u met Goedkope Uitvaart24 voor een budget crematie, u kunt ervan overtuigd zijn dat het een afscheid wordt waar u met een goed gevoel aan kunt terugdenken. En of dat dan een uitvaart wordt die heel ingetogen en intiem is, of uitgebreid en uitgesproken, dat is geheel aan u. Goedkope Uitvaart24 respecteert uw wensen en verzorgt een mooie, en goedkope crematie voor u.

Wat zijn de kosten van een goedkope uitvaart?

De kosten van uitvaart geregeld door Goedkope Uitvaart24 zullen vooraf duidelijk zijn. Hoe hoog de kosten worden is wel afhankelijk van de keuzes die u maakt, een uitgebreide plechtigheid met muziek, sprekers, en beeld en hapjes en drankjes na zal meer kosten dan een intiem afscheid in een budget uitvaartcentrum. Met behulp van onze pakketten heeft u al snel een beeld van de kosten van een uitvaart. En vooral ook waar de kosten liggen. Zo kunt u al snel bekijken wat voor u belangrijk is en wat niet. Samen met uw uitvaartverzorger kunt u beslissen hoe u wilt dat het eruit gaat zien, en zal uw budget intussen altijd in het oog gehouden worden. En dat zult u ook vooraf weten, dus er komen bij Goedkope Uitvaart24 geen onverwachte extra kosten achteraf.

Wilt u direct een overlijden melden, of heeft u nog vragen? Bel gerust 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy