• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Heemskerk

Goedkope uitvaart in Heemskerk

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Goed geregeld Goedkope Uitvaart Heemskerk! Het was niet makkelijk door onderlinge strijd in de familie, maar met jullie begeleiding is toch alles zo gegaan als mijn moeder het had gewild. Bedankt daarvoor.”

– Yvonne Kl.

Goedkope Uitvaart24 in Heemskerk

Als een dierbare komt te overlijden, komt er veel op u af. Niet alleen het verdriet van het afscheid, maar ook de noodzaak dat er van alles geregeld moet worden. Neem gerust de tijd en laat Goedkope Uitvaart Heemskerk u helpen. Zo zult u naderhand kunnen terugkijken op een uitvaart die past bij uw wensen en die van de overledene. Iemand die altijd vaste klant was op de Heemskerkse kermis met de harddraverij, zal misschien een andere uitvaart willen dan iemand die meer van de natuur genoot op het Heemskerker strand. Wat u ook kiest, uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Heemskerk regelt het voor u.

Bekijk de pakketten voor de mogelijkheden. Alles is bespreekbaar, (bijna) alles is mogelijk. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Goedkope Uitvaart Heemskerk.

Kosten uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Heemskerk

Als er een overlijdensverzekering is, staat daar vaak een telefoonnummer op dat u kunt bellen bij een overlijden. Als het een verzekering is die in geld uitkeert, kunt u altijd zonder problemen bij een andere uitvaartonderneming terecht. Als er op staat dat er in diensten wordt uitgekeerd, kan dat in de meeste gevallen alsnog, maar dan kunt u beter even overleggen met Goedkope Uitvaart Heemskerk. Ons doel is altijd een afscheid voor u te regelen dat betaalbaar, maar vooral passend is bij uw wensen en die van de overledene. Dat helpt bij het verwerken van het verlies. En op het moment zo vlak na een overlijden zijn dit soort onduidelijkheden vaak heel vervelend. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Heemskerk zal u er altijd bij helpen.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Heemskerk

Begraafplaats Eikenhof is de begraafplaats waar Goedkope Uitvaart Heemskerk voor u een uitvaart kan regelen, maar niet alleen daar. Als u kiest voor de goedkoopste optie bij Goedkope Uitvaart Heemskerk zal uw uitvaartbegeleider een andere begraafplaats voorstellen. Hoewel ook hier uiteraard de begrafenis netjes en respectvol geregeld zal worden, is deze flink goedkoper. Ook als u toch liever voor Eikenhof kiest, bent u daar altijd geheel vrij in. De bijkomende kosten zult u altijd vooraf weten. Er is veel meer mogelijk dan u wellicht weet, veel verschillen in kosten, per gemeente, per begraafplaats. Goedkope Uitvaart Heemskerk informeert u hier graag over. Wat u aan de ene kant niet hoeft uit te geven, houdt u aan de andere kant over. Dus meer ruimte voor een afscheid waarbij het leven herdacht kan worden met beeld en geluid, met hapjes en drankjes, op een locatie die u zelf kiest.

Goedkope crematie kan ook bij Goedkope Uitvaart24 in Heemskerk

Een rouwbijeenkomst wordt steeds vaker apart van een crematie georganiseerd. Dus niet in het uitvaartcentrum van het crematorium, maar in een zelfgekozen ruimte, zoals de eigen woonkamer of een café waar de overledene graag kwam. Dat betekent tegelijk dat het niet zoveel uitmaakt waar de overledene gecremeerd wordt, zolang het maar respectvol gebeurt en volgens de regels. En dat, zoals gebruikelijk is, na een periode van een aantal weken, de as opgehaald of opgestuurd kan worden. Zodat u daaraan ook de bestemming kunt geven, die u wilt. Goedkope Uitvaart Heemskerk informeert u over de mogelijkheden en denkt hierover graag met u mee. Samen met u is het doel om het afscheid zo te regelen dat u er met een goed gevoel op terugkijkt. Goedkope Uitvaart Heemskerk houdt daarbij uw beschikbare budget in het oog.

Goedkope uitvaart regelen in bij Goedkope Uitvaart24 in Heemskerk

Soms komt een overlijden heel plotseling, soms is het aankomend afscheid al langere tijd te verwachten. Om voor uw nabestaanden een en ander alvast vast te leggen kunt u ons intakeformulier invullen. Dan zijn alle administratieve zaken al vastgelegd, uw wensen wat duidelijker voor uw nabestaanden, en dit alles geheel vrijblijvend. Het is altijd goed met uw omgeving te bespreken hoe u /vooraf-regelen/formulier eigen afscheid voor u ziet, want voor nabestaanden voelt het altijd beter om dat afscheid naar wens te regelen. Dat dat bij Goedkope Uitvaart Heemskerk ook nog goedkoop kan is mooi meegenomen. Daarnaast kunt u ook eens kijken op www.goedkopegrafkist.nl zodat u de mogelijkheden op dit gebied eens ziet. Veel variatie is mogelijk.

Wilt u een overlijden melden, of heeft u eerst nog wat vragen? Bel gerust met 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart Heemskerk is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy