• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Harderwijk

Goedkope uitvaart in Harderwijk

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Het overlijden van onze moeder kwam heel onverwachts, we zijn goed opgevangen door Goedkope Uitvaart24. We konden zelf niet spreken, maar onze uitvaartbegeleider deed dat heel mooi voor ons. Heel erg bedankt!”

– Ilse de V.

Goedkope Uitvaart24 in Harderwijk

Heerlijk Harderwijk, de mooie Hanzestad aan de Veluwe én aan het water. Alles lijkt hier mogelijk, heel veel kan ook echt. Zo is het ook bij uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart24. Als iemand komt te overlijden is het vooral het verdriet over het verlies dat gevoeld wordt. En juist op dat moment moet er van alles geregeld worden. En dat moet goed gebeuren, want een afscheid van een dierbare vindt maar één keer plaats. Om ervoor te zorgen dat u naderhand kunt terugkijken op een mooi, liefdevol afscheid, geheel naar uw wens of die van de overledene, dat ook nog binnen uw beschikbare budget ligt, kunt u terecht bij Goedkope Uitvaart24.

Bekijk onze heldere pakketten voor de mogelijkheden. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Goedkope Uitvaart24.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Harderwijk

Met een goedkope uitvaart bedoelen we dat u betaalt wat u zelf kiest en niet wat anderen u aanpraten. Een mooie uitvaart betekent voor iedereen iets anders. Elk mens is verschillend, dus ook elk afscheid kan anders zijn. Bij Goedkope Uitvaart24 vinden we dat belangrijk: dat u aangeeft waar u zich het beste bij voelt. Samen met u kunnen we dan een uitvaart regelen die past bij dat gevoel en bij het budget.

Als er een uitvaartverzekering is, staat er meestal op de polis een telefoonnummer dat u in geval van overlijden kunt bellen. Dat bent u niet verplicht. U bent vrij uw eigen begrafenisonderneming te kiezen. En met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24 zult u dan niet alleen goedkoper uit zijn, maar het zal ook meer een afscheid zijn dat bij u en de wensen van de overledene past. Geen ongewilde poespas, maar wel respectvol en zo traditioneel als u het zelf wilt.

Vele anderen hebben gebruikt gemaakt van de diensten van Goedkope Uitvaart24. Lees hier hun ervaringen.

Wat kost een begrafenis of wat kost een crematie bij Goedkope Uitvaart24 in Harderwijk?

De kosten van een uitvaart worden grotendeels bepaald door uw eigen keuzes. De eerste keuze is eigenlijk de belangrijkste: die voor Goedkope Uitvaart24. Daarmee kiest u voor een betaalbare uitvaart waarbij uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Een crematie kan goedkoper uitvallen dan een begrafenis, omdat daarbij altijd de kosten van de begraafplaats, het graf en eventueel grafsteen en het onderhoud ervan erbij komen. Maar bij Goedkope Uitvaart24 is dat verschil minimaal. Het hangt opnieuw af van uw keuzes en voorkeuren. Als u bijvoorbeeld wenst dat uw dierbare begraven wordt, maar het is niet heel belangrijk op welke begraafplaats dat gebeurt, dan heeft Goedkope Uitvaart24 door goede afspraken met diverse begraafplaatsen in Nederland een mogelijkheid die voor u goedkoper is. Dat scheelt kosten die weer op ander gebied kunt gebruiken. Misschien wilt u graag een uitgebreid afscheid organiseren voor uw dierbare met beeld en muziek, een hapje en een drankje op een locatie naar wens. Bij Goedkope Uitvaart24 is alles denkbaar en veel ook echt mogelijk.

Goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart24 in Harderwijk

Niet alleen de keuze voor de begraafplaats heeft invloed op de kosten van een uitvaart, maar ook zaken als bloemen. Bij www.heavenly-flowers.nl kunt u tegen redelijke prijzen prachtige rouwboeketten bestellen. Vergelijkt u ze eens met de gangbare prijzen bij een lokale bloemist, en u zult versteld staan. Dat geldt ook voor de prijzen van de grafkisten bij www.goedkoopstegrafkist.nl. Bij de pakketten van Goedkope Uitvaart24 is een nette, standaardkist inbegrepen, maar mocht u een kist in een kleur willen, of een kist waarop iedereen een boodschap kan schilderen, of misschien een mand, dan kunt u daar betaalbaar terecht. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 denkt graag met u mee.

Goedkope crematie bij Goedkope Uitvaart24 in Harderwijk

Een crematorium in Harderwijk zelf laat nog even op zich wachten, maar in de omgeving kunt u altijd terecht. Mocht u de plek van het crematorium minder belangrijk vinden en het leven van uw naaste het liefst willen herdenken in uw eigen omgeving, dan kan dat natuurlijk ook. Als Goedkope Uitvaart24 voor een u crematorium kiest, waar uw dierbare net zo respectvol gecremeerd zal worden, maar wel tegen een lager tarief, geeft dat weer andere mogelijkheden. U kunt dan in Harderwijk zelf, bij een locatie naar keuze, of in uw eigen achtertuin of woonkamer met elkaar herinneringen delen, met een lach en een traan. Maar wat u ook kiest, alles is goed. Onze ervaring leert dat het helpt bij het verwerken van het verlies, om zoveel mogelijk te doen wat voor u goed voelt. En het helpt dan als dat ook nog betaalbaar kan gebeuren.

Heeft u nog vragen of wilt u een overlijden melden? Bel gerust 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy