• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Gorinchem

Goedkope uitvaart in Gorinchem

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Het eerste contact per telefoon met Goedkope Uitvaart24 was al prettig. Ik voelde me direct al een beetje lichter: een aardig iemand gaat me helpen. Het idee een bepaald pakket uit te moeten zoeken, stond me een beetje tegen, maar het werkt wel heel helder en duidelijk. Heel laagdrempelig contact, goed meegedacht en inderdaad…goed betaalbaar.”

– Mieke de K.

Goedkope Uitvaart24 in Gorinchem

Veel dingen blijven onveranderd, zoals de Gorcumse stadswallen, de Linge die dwars door Gorinchem gaat en uitmondt in de Merwede. Maar als iemand komt te overlijden blijkt maar weer dat er toch ingrijpende veranderingen kunnen plaatsvinden. Het is onvermijdelijk, aan elk leven komt een einde, maar als een dierbare wegvalt staat alles even stil. Intussen moet er wel van alles geregeld worden. Steun daarbij is dan erg welkom. Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u er zeker van zijn dat we u zo helpen, dat u naderhand een warm gevoel aan het afscheid overhoudt.

Bekijk de mogelijkheden in de pakketten. Neem gerust contact op met Goedkope Uitvaart24 als u vragen heeft. Alles is bespreekbaar.

Goedkope uitvaart regelen in Gorinchem

Voor de een komt het einde plotseling, voor de ander komt het pas na een lang ziekbed. Misschien was u hierop voorbereid, maar het werkelijke afscheid komt vaak harder aan dan verwacht. Het helpt als een en ander alvast geregeld is. Zo kan iedereen vooraf aangeven hoe hij of zij de eigen uitvaart voor zich ziet. Niet leuk om te doen, maar het helpt nabestaanden wel. U kunt bij Goedkope Uitvaart24 ook een intakeformulier invullen, zodat u voor uzelf een en ander op een rijtje kunt zetten, maar ook voor uw nabestaanden is er een handvat. Het is verder geheel vrijblijvend.

Als u een uitvaart wilt regelen voor een dierbare helpt Goedkope Uitvaart24 u om een passend afscheid te realiseren, ook al is er weinig bekend over diens wensen. U en andere nabestaanden hebben vast een idee wat het beste voelt.

Als er een verzekering is, bent u niet verplicht de op de polis vermelde begrafenisondernemer te bellen, maar kunt u vrij kiezen voor een goedkopere uitvaartonderneming. Goedkope Uitvaart24 is een goede keuze. Uw uitvaartverzorger zal ervoor zorgen dat alle noodzakelijke zaken geregeld worden, zodat u zich kunt richten op wat voor u op dit moment belangrijk is. Samen met uw uitvaartbegeleider kunt u de uitvaart vormgeven zoals u dat wilt, binnen het beschikbare budget.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24? Lees hier verder.

Kosten uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Gorinchem

Wat een uitvaart kost is grotendeels afhankelijk van uw eigen keuzes. Elke variant heeft een eigen prijskaartje. Over het algemeen is een crematie in basis goedkoper, omdat een graf met het daarbijbehorende onderhoud ook kosten met zich meebrengt. Maar doordat Goedkope Uitvaart24 de tarieven relatief laag kan houden, geeft u dat misschien meer ruimte in uw budget. Uw persoonlijk uitvaartverzorger denkt met u mee en zal u altijd vooraf informeren over de kosten.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Gorinchem

Gorinchem beschikt over diverse begraafplaatsen waar uw naaste een laatste rustplaats kan krijgen. In een graf (algemeen of particulier) of eventueel na een crematie in een urn.

Met Goedkope Uitvaart24 kunt u ook kiezen voor een goedkopere begrafenis door de keuze van de begraafplaats aan Goedkope Uitvaart24 over te laten. Door goede afspraken kan de begrafenis ook in een andere gemeente plaatsvinden waar de tarieven lager liggen. Dit is een optie, maar u bent uiteraard geheel vrij om aan te geven waar u uw dierbare de laatste rustplaats gunt. Goedkope Uitvaart24 biedt suggesties waarmee een uitvaart betaalbaarder wordt. Ons doel is altijd dat u een afscheid realiseert waarbij u een goed gevoel heeft, en waaraan u later ook met een warm gevoel terugdenkt.

Goedkope crematie in Gorinchem

Bij Goedkope Uitvaart24 betekent een goedkope crematie een crematie die goed verzorgd is en persoonlijk geregeld, en minder kost dan u waarschijnlijk had verwacht. Als u ervoor kiest Goedkope Uitvaart24 het afscheid van uw dierbare te laten verzorgen, kunt u ervan verzekerd zijn dat dit respectvol en waardig gebeurt. Niemand van de aanwezigen zal denken dat u heeft gekozen voor een budget uitvaartonderneming. U kunt het ook zo uitgebreid maken als u zelf wilt, wellicht zelfs uitgebreider dan u vooraf dacht. Elke keuze heeft een eigen prijskaartje. Doordat de prijzen bij Goedkope Uitvaart24 inzichtelijk zijn, weet u waar u voor kiest.

Wilt u een overlijden melden of heeft u nog wat vragen? Bel gerust Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy