• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Goes

Goedkope uitvaart in Goes

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Ik vind Goedkope Uitvaart Goes echt een aanrader! Een uitvaart kun je niet even overdoen, dus het moet goed. Onze ervaring was geweldig, respectvol, betrokken, goed meedenken. Alles was af!”

Erik de Groot

Goedkope Uitvaart24 in Goes

Goes is een mooie Zeeuwse stad, met typerende plekken als de haven van Goes, de Grote of Maria Magdalenakerk, de Koornbloem, ‘de Veste’. Een thuishaven voor velen. En ook na een overlijden een plek waar afscheid genomen kan worden. Op het moment dat iemand komt te overlijden, moet er veel geregeld worden. Het is prettig daarin enige begeleiding te krijgen, terwijl tegelijk wel uw eigen wensen worden gerealiseerd. Goedkope Uitvaart Goes kan u daarmee helpen. Goed geregeld, met respect, passend bij u, bij de overledene en bij het beschikbare budget. Bekijk onze pakketten voor de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart Goes. Aanpassingen zijn altijd mogelijk, u hoort gelijk wat die aanpassing betekent voor de prijs. Neem bij vragen contact op.

Kosten uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Goes

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Door te kiezen voor Goedkope Uitvaart Goes neemt u al een goede beslissing, die u veel geld zal schelen.
Ook als u verzekerd bent en op de polis staat dat u een bepaald telefoonnummer moet bellen, staat het u vrij uw eigen begrafenisondernemer te kiezen. Dus ook Goedkope Uitvaart Goes. Daarmee kiest u voor een uitvaartonderneming die luistert naar uw wensen en die vertaalt naar een mooi afscheid, daarbij rekening houdend met het budget.

Een mooie uitvaart hoeft niet duur te zijn. Door transparant de kosten met u te delen, zorgt Goedkope Uitvaart Goes dat u precies weet waar die kosten liggen. Dus u kunt uw keuzes veel bewuster maken. Wat u minder belangrijk vindt in een uitvaart kunt u weglaten, en daarmee meer ruimte creëren voor iets waar u meer waarde aan hecht.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Goes

Een goedkope uitvaart regelen betekent bij Goedkope Uitvaart Goes dat u een uitvaart regelt die goed geregeld, stijlvol en passend is, terwijl u zonder problemen de kosten in de gaten houdt. Respect hoeft niets te kosten. Goedkope Uitvaart Goes is een uitvaartondernemer die vindt dat iedereen een mooi afscheid verdient, maar een mooi afscheid kan ook betaalbaar blijven. Het zijn vaak de herinneringen die gedeeld worden met elkaar over de overledene die achteraf ook troost bieden. Juist de dingen die geen geld kosten. Natuurlijk moeten er wel bepaalde kosten gemaakt worden en voor de een voelt het ook als respectvol als er dragers of volgwagens zijn, maar voor de ander ligt dat anders. Dat is bij Goedkope Uitvaart Goes geen probleem. U mag het aangeven zoals het voor u goed voelt, wij gaan u niets opdringen. We zullen u suggesties aanreiken waarmee u kunt bereiken wat u voor uw dierbare wilt: een mooie uitvaart.

Wilt u weten hoe anderen de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Goes hebben ervaren. Lees hier verder.

Begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Goes

Als u een begrafenis wilt regelen die betaalbaar is kunt u vertrouwen op de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Goes. Als u kiest voor ons pakket Essentie zijn de kosten voor een algemeen graf, tien jaar onderhoud en de kosten van het begraafrecht inbegrepen, alleen bepaalt Goedkope Uitvaart Goes de begraafplaats. Door goede contacten kan Goedkope Uitvaart Goes daarmee de kosten laag houden. Natuurlijk bent u altijd vrij om wel zelf de begraafplaats te kiezen. Dan zal uw uitvaartverzorger de bijkomende kosten altijd vooraf aan u voorleggen. Kiest u voor pakket Compleet is die keuze en de huur van aula en condoleanceruimte voor bepaalde tijd inbegrepen. Alles is altijd bespreekbaar en Goedkope Uitvaart Goes verzorgt alles in overleg met u. En u zult altijd vooraf weten wat de kosten van de begrafenis zullen zijn.

Liever een crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Goes?

Praten over ons overlijden gaan we liever uit de weg. Daarom is soms niet duidelijk of een dierbare een begrafenis of een crematie wilde. Het zou handig zijn als mensen vooraf duidelijk aangeven wat hun wensen op dit gebied zijn, dat scheelt nabestaanden in elk geval het nemen van één beslissing. Mocht u nu zelf een en ander willen vastleggen voor uw nabestaanden, vul dan geheel vrijblijvend ons intakeformulier in. Het helpt u zaken op een rijtje te zetten en uw nabestaanden hebben een idee hoe u erover denkt.

Bij Goedkope Uitvaart Goes streven we ernaar samen met de nabestaanden een uitvaart zo passend mogelijk te laten zijn. Aandacht voor het leven van de overledene, gelegenheid tot goed afscheid nemen, samen nieuwe herinneringen maken. Dat helpt bij het verwerken van verlies.
Wilt u meer informatie of wilt u direct een overlijden melden? Neem contact op met Goedkope Uitvaart Goes op telefoonnummer 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy