• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Goeree-Overflakkee

Goedkope uitvaart in Goeree-Overflakkee

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Ongelooflijk goed begeleid na het overlijden van mijn zoon. Op alle fronten. Het werd een mooi afscheid dat me nog dagelijks helpt bij het verwerken van het verlies. Heel veel dank aan Goedkope Uitvaart24.”

– Marja W.

Goedkope Uitvaart24 in Goeree-Overflakkee

Omgeven door water ligt het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. De stranden, duinen en de uitgestrekte vlakte bieden ‘Flakkee’ haar unieke sfeer. De mensen die er wonen voelen zich thuis en daar willen ze dan ook hun laatste rustplaats krijgen. Als u dit leest bent u waarschijnlijk op zoek naar een uitvaartondernemer die u helpt bij het regelen van een uitvaart voor een dierbare. Liefst iemand die met u meevoelt, maar vooral professioneel het laatste afscheid organiseert, tegen een betaalbaar tarief. Dan bent u op de goede plek. Goedkope Uitvaart24 neemt u graag die zorg uit handen.

In onze pakketten ziet u duidelijk de mogelijkheden. Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op. Goedkope Uitvaart24 luistert en denkt mee.

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Goeree-Overflakkee?

Omdat het dan goed geregeld wordt, met respect voor uw wensen en geloofsovertuigingen, rekening houdend met het beschikbare budget. Dus betaalbaarder dan bij menig ander uitvaartondernemer, maar stijlvol en waardig zoals een mooi afscheid hoort te zijn. U kunt bij Goedkope Uitvaart24 terecht waar u ook verzekerd bent.

Uw uitvaartverzorger voelt goed aan – door goed te luisteren – wat voor u belangrijk is, waarvoor u de accenten in de uitvaart moeten liggen en wat u minder belangrijk vindt. Elk mens is anders, dus ook elke uitvaart zal anders zijn. Maar aan respect zal het niemand ontbreken bij Goedkope Uitvaart24. Als u na een kerkdienst het afscheid verder thuis wilt vormgeven, is dat natuurlijk prima. Als u ervoor kiest om een uitgebreide condoleance in een plaatselijk lokaal of uitvaartcentrum te organiseren kan dat natuurlijk ook. U bent geheel vrij in uw keuzes en bij Goedkope Uitvaart24 weet u al snel de kosten van die keuzes.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Goeree-Overflakkee?

Wat een uitvaart kost is afhankelijk van de keuzes die u maakt. Als u kiest voor dragers en volgauto’s zal dat begrijpelijk meer kosten met zich meebrengen dan als u dat niet doet. Een besloten begrafenis is minder kostbaar, dan een crematie waar een grote locatie voor nodig is gezien het grote aantal bezoekers. Dat is de reden dat we u hier niet gelijk de uitvaartkosten kunnen noemen. In de pakketten van Goedkope Uitvaart24 ziet u een overzicht van een aantal mogelijkheden met de bijbehorende kosten. Hiervan uitgaande kunt u uw eigen keuzes toevoegen en in overleg met uw uitvaartverzorger zult u snel weten wat die keuzes zullen kosten. Alles is bespreekbaar en heel veel is mogelijk.

Lees hier ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24.

Crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Goeree-Overflakkee

Een crematie is over het algemeen wat goedkoper dan een begrafenis, deels omdat een graf en de overige kosten van een begraafplaats hoger zijn dan de kosten van een crematorium.

Tegelijk verschillen de kosten daarvan per gemeente. Ook verschillen de prijzen per tijdstip van crematie. Bij Goedkope Uitvaart24 houden we rekening met dit soort zaken en zal u de uitvaart die u wenst kunnen regelen, terwijl wij voor u de kosten voor u in de gaten houden. En eventuele alternatieven voor u opnoemen, zodat u uw wensen ook echt kunt uitvoeren, zonder boven het budget uit te komen.

Begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Goeree-Overflakkee

Waar op Flakkee u of uw naaste ook begraven wilt worden, Goedkope Uitvaart24 kan het voor u regelen. Hoe u de begrafenis vorm wilt geven is geheel naar uw wens. De pakketten van Goedkope Uitvaart24 geven de mogelijkheden helder weer, maar alles is aan te passen naar uw ideeën. Mocht u bijvoorbeeld liever een ander kist kiezen dan de nette standaard geleverde kist, kijkt u dan even op www.goedkoopstegrafkist.nl voor betaalbare alternatieven van topkwaliteit.

Misschien wilt u zich alvast even oriënteren op rouwboeketten, kijk bij www.heavenly-flowers.nl voor traditionele boeketten, of rouwstukken in allerlei vormen.

Wat u zelf wilt regelen staat u geheel vrij, Goedkope Uitvaart Goeree-Flakkee helpt u waar u dat wilt. In een prettige samenwerking zal het afscheid mooi, passend en goed betaalbaar worden. Een afscheid waar u naderhand met een warm gevoel aan kunt terugdenken.

Wilt u meer informatie of direct een uitvaart melden? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24 op telefoonnummer 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy