• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Etten-Leur

Goedkope uitvaart in Etten-Leur

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Heel stijlvol, maar toch ongedwongen. Helemaal passend bij onze moeder. Met een groot gezin heeft iedereen zo zijn eigen ideeën over een passend afscheid, maar zoals we het met Goedkope Uitvaart24 konden organiseren was iedereen er blij mee.”

– Familie Koeter

Goedkope Uitvaart24 in Etten-Leur

Het overlijden van een vader of een moeder of een andere dierbare naaste is een belangrijk moment in ons leven. Een heel leven vol met herinneringen wordt afgesloten. Een afscheid kan maar een keer plaatsvinden, en dat moet goed gebeuren. Goedkope Uitvaart24 vindt dat ook en zal er samen met u alles aan doen om dat te realiseren. Goed geregeld, maar ook goed betaalbaar. Volgens uw wensen, maar ook binnen uw beschikbare budget.

Bekijk de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart24 in onze pakketten.

Neem gerust contact op als u vragen heeft. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Etten-Leur?

De kosten van een uitvaart zijn met behulp van de pakketten snel wat duidelijker, maar wat de werkelijke kosten voor de uitvaart die u wilt organiseren zijn, hangt af van uw persoonlijke keuzes. Bij Goedkope Uitvaart24 bent u wel tijdens het proces van kiezen telkens direct op de hoogte van de kosten van die keuze. Of u nu kiest voor een crematie of een begrafenis, elke uitvaart die u met Goedkope Uitvaart24 kiest zal een vertaling zijn van uw wensen. En juist door de helderheid die we bieden kunt u bewust de juiste keuzes maken, ook al bent u nu erg verdrietig en daardoor heel kwetsbaar. U zult bij Goedkope Uitvaart24 niet aangemoedigd worden diensten af te nemen, waar u duidelijk niet op zit te wachten. Ons uitgangspunt zijn uw eigen voorkeuren en het beschikbare budget. Dus u krijgt achteraf geen onverwacht hoge rekening voor zaken waarvan u niet eens weet dat u ze heeft afgenomen. Transparantie staat hoog in ons vaandel. En de wens dat u met een mooie uitvaart geholpen wordt bij het verwerken van het verlies.

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Etten-Leur?

Omdat u dan een uitvaart regelt die overeenkomt met uw verwachtingen, die betaalbaar is en waar u naderhand met een warm gevoel op terugkijkt.

Na een overlijden moet opeens van alles geregeld worden. De huisarts bellen om het overlijden te komen bevestigen is dan de eerste stap. De tweede stap is wellicht een begrafenisondernemer bellen. Als er een verzekeringspolis is, staat daar een nummer op dat u kunt bellen, maar u bent dat niet verplicht. Soms vinden mensen het gewoon ook makkelijk om dat te doen, maar het feit dat u op internet aan het kijken bent, geeft aan dat u – gelukkig – wat verder kijkt. Bij Goedkope Uitvaart24 zult u waarschijnlijk hetzelfde kunnen laten regelen als bij degene op de polis, maar het zal u meer gaan kosten. Meestal moet u zelfs flink bijbetalen. Dat is bij Goedkope Uitvaart24 meestal een ander geval. Uw uitvaartleider zal samen met u proberen binnen de kosten te blijven die u eraan wilt besteden. Tegelijk is het wel mogelijk om uw wensen daarbinnen een plek te geven. Sommige zaken hoeven niet zoveel te kosten als er soms voor gerekend wordt.

Misschien bent u inmiddels nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24. Lees ze hier.

Crematie of begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Etten-Leur

Of u kiest voor een begrafenis of een crematie, met Goedkope Uitvaart24 kiest u een uitvaartonderneming die u dit van harte kan toevertrouwen. Wat is er mooier dan uw dierbare het afscheid te geven dat het leven mooi herdenkt, liefdevol en respectvol. Bij Goedkope Uitvaart24 zult u vast meer van uw ideeën waar kunnen maken dan bij een andere begrafenisondernemer. U bent vrij in al uw keuzes, niet gebonden aan een specifiek uitvaartcentrum, u kunt kiezen voor een afscheid bij u thuis of in een café of een andere stijlvolle locatie. Wat u ook kiest, bij Goedkope Uitvaart24 respecteren we uw wensen. En samen met u regelen we een mooi afscheid, waaraan u een mooie herinnering zult hebben.

Heeft u nog vragen of wilt u direct een uitvaart regelen? Bel Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy