• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Epe

Goedkope uitvaart in Epe

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“We wilden graag een uitvaart in stilte voor onze broer. Daar was volledig respect voor en het is allemaal netjes geregeld, tegen lage kosten. Goedkope Uitvaart24, bedankt.”

– Familie van Stroet

Goedkope Uitvaart24 in Epe

In Gelderland,  gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe, is Epe een plek om heerlijk te leven. En misschien ook wel om te sterven. Als u deze pagina bezoekt bent u op zoek naar een uitvaartondernemer. Net na het overlijden van een dierbare, of op zoek omdat u zichzelf wilt voorbereiden. Goedkope Uitvaart24 kan u helpen met het begeleiden van een passende uitvaart, passend bij u, uw geloof, uw wensen, of die van uw dierbare. Daarbij houdt Goedkope Uitvaart24 ook altijd rekening met het beschikbare budget. Een mooi, respectvol afscheid hoeft niet duur te zijn.

Bekijk onze mogelijkheden in de pakketten. Neem contact op als u vragen heeft. Alles is bespreekbaar en samen met uw uitvaartverzorger regelt u een afscheid op maat.

Goedkope uitvaart regelen in Epe

Na het overlijden van een dierbare komt er van alles op u af. Is er een uitvaartverzekering, wie moeten we bellen, wie kan ons helpen? Het belangrijkste is dat eerst een arts het overlijden bevestigt, pas dan kan een uitvaartondernemer eventueel zijn werk doen. Als er een uitvaartverzekering is, bent u niet verplicht het nummer te bellen dat daarop staat. U bent vrij zelf uw uitvaartonderneming te kiezen. Goedkope Uitvaart24 kan dit verder met uw verzekeraar opnemen, dat is voor u weer een zorg minder. Vervolgens komen de keuzes voor de kist, en waar de overledene eventueel moet worden opgebaard. Of en waar u een kerkdienst wilt houden, of u rouwkaarten wilt versturen, of u kiest voor een begrafenis of een crematie. Voor betaalbare alternatieven voor de standaardkist die in de pakketten wordt geleverd, kunt u kijken op www.goedkoopstegrafkist.nl.  Als u een mooi rouwboeket wilt bestellen, zonder al te hoge kosten, kijk eens op www.heavenly-flowers.nl. Topkwaliteit en snel en goed geleverd. Uw uitvaartverzorger begeleidt u waar u wilt, maar laat u ook vrij waar u dat wilt. Achteraf kijkt u terug op een warm en liefdevol afscheid.

Anderen hadden al ervaring met Goedkope Uitvaart24. Lees hier hun ervaringen.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Epe?

Bij elke uitvaart zitten de hoogste kosten ergens anders. Elk element heeft zijn eigen prijskaartje. Met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24 bent u altijd voordeliger uit, welke keuzes u ook maakt. Goedkope Uitvaart24 kan door goede afspraken, korte lijnen en weinig overheadkosten de prijzen lager houden dan gemiddeld. Daarbij is de service heel goed, en zult u van de aanwezigen complimenten krijgen. Het enige verschil met een duurdere uitvaartondernemer is dat u nu betaalt voor wat u afneemt, er zijn geen schimmige kosten. U weet vooraf wat alles kost en kunt ervan op aan dat u dat wat u afspreekt ook krijgt. De kosten van elke keuze zijn vooraf helder. Dus bij Goedkope Uitvaart24 krijgt u naderhand geen onverwacht hoge nota. Dat lijkt niet meer dan logisch, maar de realiteit blijkt elders anders.

Goedkope begrafenis in Epe

In totaal zijn er zeven begraafplaatsen in de gemeente Epe. Daar zou Goedkope Uitvaart24 voor u de begrafenis kunnen regelen. Afhankelijk van de pakketkeuze zijn de kosten van de begraafplaats deels inbegrepen, maar als u kiest voor de goedkoopste versie zal Goedkope Uitvaart24 voor u een begraafplaats kiezen. Altijd in overleg met u uiteraard en altijd bent u geheel vrij in uw keuze, alleen zijn er dan wat extra kosten aan verbonden. Uiteraard weet u die kosten voordat de begrafenis plaatsvindt. Juist de transparantie van Goedkope Uitvaart24 biedt u de mogelijkheid om uw eigen keuzes bewust te maken.

Goedkope crematie regelen met Goedkope Uitvaart24 in Epe

Doordat er zoveel mogelijk is, is het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 begeleidt u hierbij. En dat betekent dat hij ervoor zorgt dat u de juiste beslissingen neemt, passend bij uw gevoel, bij de wensen van u, andere nabestaanden en eventueel die van de overledene. En daarnaast helpt hij uw beschikbare budget in de gaten te houden. Al onze suggesties zijn er om u betaalbare alternatieven te bieden zodat u een uitvaart op maat, geheel naar uw wensen krijgt.

Een mooi afscheid om naderhand met een warm gevoel aan terug te denken.

Heeft u nog vragen of wilt u direct een overlijden melden? Bel gerust naar Goedkope Uitvaart24 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl .

Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy