• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Enschede

Goedkope uitvaart in Enschede

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Geheel passend bij de levensgenieter die onze vader was, hebben we zijn leven herdacht op de Grote Markt. Hij had het prachtig gevonden. Mooi dat jullie ons zo haarfijn hebben aangevoeld.”

Namens de familie, Ernst

Goedkope Uitvaart24 in Enschede

Wanneer een dierbare komt te overlijden, staat de wereld even stil. Hoe moeilijk is het dan om een uitvaart te regelen. Om op zo’n moment deskundige hulp te krijgen, die u niet alleen helpt een mooi afscheid te regelen, maar daarbij ook het beschikbare budget in het oog houdt, kunt u het beste terecht bij Goedkope Uitvaart24. Misschien denkt u aan een afscheid in een graag bezochte kroeg aan de Grote Markt, of fantaseert u over de kist op het veld van FC Twente, of wilt u graag een traditioneel afscheid in de aula van . Heel veel is mogelijk, en met de lage kosten van Goedkope Uitvaart24 zelfs meer dan u denkt.

Bekijk onze pakketten voor de mogelijkheden. Bespreek met uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 uw wensen en u regelt een afscheid op maat. Neem gerust contact op.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Enschede?

Onze pakketten geven heldere tarieven bij de dienstverlening die Goedkope Uitvaart24 voor u kan verrichten. Uw eigen keuzes zijn uiteindelijk wel bepalend voor de totaalprijs. Bij Goedkope Uitvaart24 is het zo dat u die kosten vooraf zult weten, dus niet pas na de crematie of begrafenis. En onze uitvaartverzorger zal u zo begeleiden dat u weet welke keuze welke kosten zal opleveren. Een kerkdienst, een algemeen graf of een eigen graf, een afscheidsborrel aan de Grote Markt, een intiem samenzijn thuis. Al deze voorbeelden geven een andere prijs. Alles is denkbaar, en bij Goedkope Uitvaart24 kunt u ervan verzekerd zijn dat alles goed geregeld wordt. En dat het binnen uw beschikbare budget geregeld wordt. Zoveel mogelijk naar uw wensen.
Wilt u weten hoe anderen de uitvaart geregeld bij Goedkope Uitvaart24 hebben ervaren? Lees hier hun ervaringen.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Enschede 

Een uitvaartonderneming kiezen is niet zo makkelijk. Zeker op een moment dat u net een naaste bent verloren. Het is daarom prettig om alvast voor dat de situatie zover is, een en ander vast te leggen. In overleg met uw dierbare, of eventueel alvast voor uzelf. Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u een intakeformulier invullen, waarmee u geheel vrijblijvend uw wensen vast kunt leggen. Het helpt de gedachten te ordenen, maar vooral ook om op het moment dat verdriet de boventoon voert, niets meer te hoeven uitzoeken. En voor nabestaanden is het prettig om de uitvaart te regelen naar wens van de overledene.

Wat kost een crematie of een begrafenis?

Een crematie is in basis goedkoper dan een begrafenis, alhoewel ook begraven bij Goedkope Uitvaart24 goedkoper is dan elders. Het is altijd afhankelijk van uw eigen keuzes. Wist u dat de keuze van de begraafplaats, maar ook die van het crematorium veel invloed kan hebben op de kosten? Ook de plek op de begraafplaats, het soort graf – algemeen of een particulier graf – hebben een eigen prijskaartje. Welke keuzes u ook maakt, uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 zal samen met u de uitvaart realiseren die mooi en passend zal zijn. Passend bij de overledene, maar ook bij het beschikbare budget. Waar u ook verzekerd bent, u bent vrij uw eigen begrafenisondernemer te kiezen. En ook als u niet verzekerd bent en een beperkt budget heeft, bent u bij Goedkope Uitvaart24 van harte welkom. Ieder mens verdient een waardig afscheid.

Wilt u een overlijden melden, of heeft u nog vragen? Bel Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy