• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Dronten

Goedkope uitvaart in Dronten

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“De communicatie was goed, Goedkope Uitvaart24 dacht echt met ons mee. Pasten aan wat we opeens wilden veranderen, alles klopte uiteindelijk. Enorme steun na het overlijden van onze zoon.”

– Hans en Myra

Goedkope Uitvaart24 in Dronten

Wat het verlies van een dierbare allemaal voor emoties meebrengt, is soms vooraf niet goed in te schatten. Op zo’n belangrijk moment in het leven is het prettig om ervaren mensen om je heen te hebben. Goedkope Uitvaart24 beschikt over die mensen en weet uit ervaring dat een mooi afscheid uiteindelijk helpt bij het verwerken van verlies. Waar en wanneer u wilt assisteert Goedkope Uitvaart24 u. Helder over wat we voor u doen en duidelijk over de kosten. Maar vooral betrokken en persoonlijk.

Bekijk de mogelijkheden van Goedkope Uitvaart24 in onze pakketten. Bespreek vervolgens uw wensen en samen met Goedkope Uitvaart24 realiseert u een uitvaart waar u met een warm en dankbaar gevoel op kunt terugkijken.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Dronten?

De kosten van een crematie of een begrafenis zijn vooral afhankelijk van de keuzes die u maakt. Door te kiezen voor Goedkope Uitvaart24 kiest u voor een uitvaartonderneming die duidelijk goedkoper is dan andere. Dat komt met name omdat Goedkope Uitvaart24 duidelijk is over wat een dienstverlening kost en u ook vrijlaat in de keuze ervoor. Ieder mens is ander, dus ieder afscheid zal ook anders zijn. Waar de een de nette uitvaartkist die in de pakketten inbegrepen zijn prima vindt, zal de ander misschien een gekleurde kist of een rieten mand willen. Kijk daarvoor eventueel op www.goedkoopstegrafkist.nl voor een betaalbaar alternatief. Zo zal de een ook voorkeur kunnen hebben voor een intiem afscheid, terwijl de ander heel Dronten wil uitnodigen.

Vandaar dat het lastig is een prijs te noemen, maar met de heldere pakketten en de open manier van werken van Goedkope Uitvaart24 zult u altijd vooraf weten waar u aan toe bent.

Waarom een uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in Dronten?

Lees hier ervaringen van anderen die gebruik maakten van onze dienstverlening.

Goedkope Uitvaart24 in Dronten voor een goedkope crematie

Een crematie die goed verzorgd en goed geregeld is, maar toch goedkoop, klinkt haast ongeloofwaardig. Natuurlijk is goedkoop betrekkelijk, het blijft een heel bedrag. Maar Goedkope Uitvaart24 zorgt ervoor dat het niet teveel is. Dat het past binnen uw beschikbare budget. De periode rond een overlijden is al verdrietig genoeg, niemand is ermee geholpen als er nog financiële problemen bijkomen. Goedkope Uitvaart24 zal vooraf met u bespreken wat u wilt en eventueel alternatieven voorstellen als het daarmee wel binnen de mogelijkheden komt.

Goedkope begrafenis regelen in Dronten

Een goedkope begrafenis regelen kan bij Goedkope Uitvaart24. En het zal altijd een waardige, respectvolle begrafenis zijn. Ook al zal Goedkope Uitvaart24 bijvoorbeeld zelf de begraafplaats kiezen, als u kiest voor pakket Begrafenis Essentie, zoals die wordt aangeboden. Natuurlijk kunt u uw voorkeur voor een andere begraafplaats aangeven, dat zal uw persoonlijke uitvaartverzorger ook voor u kunnen regelen. De extra kosten die dat met zich meebrengt, zult u vooraf duidelijk weten. De ene begraafplaats hanteert namelijk heel andere kosten dan de andere, meestal per gemeente, soms verschillen de prijzen zelfs binnen de gemeente. Dat zijn kosten waar Goedkope Uitvaart24 geen invloed op kan uitoefenen, maar ze zullen altijd vooraf duidelijk voor u zijn.

Voor meer informatie of als u direct een overlijden wilt melden bij Goedkope Uitvaart24, bel 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy