• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Driehuis

Goedkope uitvaart in Driehuis

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Mijn man wilde niet dat er veel geld uitgegeven werd aan zijn uitvaart. Samen met jullie hebben we hem toch zo’n mooi afscheid kunnen geven, dat mensen ons achteraf complimenten gaven. Goedkope Uitvaart24 bedankt!”

Rita de J.

Goedkope Uitvaart24 in Driehuis

Terwijl Driehuis bekend is vanwege crematorium Westerveld, is dit mooie dorp een heerlijke plek om op te groeien en oud te worden. Vlakbij het strand en de duinen, aan een bos met buitenplaatsen als Beeckestijn, kan men er een mooi leven hebben. Helaas komt aan elk leven een einde. Voor de een wat vroeger dan voor de ander, en voor de een onverwachts terwijl de ander het al een tijdje ziet aankomen. Als het zover is reageert iedereen anders, de een gaat direct van alles regelen, de ander voelt zich verlamd. Een uitvaartonderneming zoals Goedkope Uitvaart24 kan u helpen. Luisterend naar uw wensen, denkt uw uitvaartverzorger met u mee. Zo kunt u de uitvaart regelen die u voor uw dierbare in gedachten heeft.

In overzichtelijke pakketten tonen we u hier de mogelijkheden en bijbehorende tarieven. U kunt naar wens van alles aanpassen, uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 helpt u waar u wilt.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Driehuis?

U kunt een uitvaart zo duur maken als u zelf wilt, maar als u het betaalbaar wilt houden bent u bij Goedkope Uitvaart24 aan het goede adres. Daar weet u ook precies waar u voor betaalt. Er zijn veel zaken waar u aan moet denken: de verzorging van de overledene, het kisten, het vervoer, rouwkaartjes, de plechtigheid, en de keuze voor crematie of begrafenis. Elke keuze heeft een eigen prijskaartje. Bij Goedkope Uitvaart24 is die ook helder en u kunt elke keuze zelf maken. Niemand dwingt u tot een keuze die u niet nodig vindt, maar door sommige uitvaartondernemingen als hoogst respectvol wordt gezien. Respect en waardigheid krijgt u er bij ons voor niets bij, dat is vanzelfsprekend. U bepaalt zelf wat voor u en de andere nabestaanden de beste manier is om afscheid te nemen van uw dierbare. Juist door onze open manier van werken zult u merken dat uw wensen voor een mooi afscheid bij Goedkope Uitvaart24 minder kosten dan u wellicht vooraf had kunnen bedenken.

Vele anderen maakten al gebruik van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24.

Lees hier hun ervaringen.

Goedkope crematie regelen met Goedkope Uitvaart24 in Driehuis

Als u of een naaste komt te overlijden in Driehuis, is Westerveld niet het enige crematorium waar u terecht kunt. Er zijn alternatieven die net zo respectvol en volgens precies dezelfde regels plaatsvinden, maar veel goedkoper zijn. Zo kunt u misschien besluiten het beschikbare geld anders te besteden: bijvoorbeeld aan een mooie plechtigheid op een bijzondere locatie, met beeld, muziek eventueel wat hapjes en drankjes. Om gezamenlijk het leven van de overledene goed te herdenken en herinneringen te delen, mooie momenten boven te halen. Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u wellicht alles doen wat u in gedachten heeft, want de kosten liggen aanzienlijk lager dan bij andere uitvaartondernemers. Hoe dat kan? Goedkope Uitvaart24 rekent alleen wat u van ons afneemt en hoeveel dat is zullen we u altijd vooraf laten weten.

Goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart24 in Driehuis

Driehuis beschikt over meerdere begraafplaatsen, maar voor welke laatste rustplaats u ook kiest, Goedkope Uitvaart24 zal de kosten van die keuze direct helder voor u maken.

Als u kiest voor ons pakket Begrafenis Essentie dan zal Goedkope Uitvaart24, voor dit tarief, zelf een begraafplaats bepalen. Natuurlijk kunt u zelf de begraafplaats kiezen tegen een vooraf duidelijke meerprijs. Kiest u voor pakket Begrafenis Compleet krijgt u daarbij ook een aula en condoleanceruimte tot uw beschikking. Het is in alle gevallen zo dat de pakketten een richtlijn zijn, waarmee u een duidelijk beeld krijgt van waar u tussen kunt kiezen. Daarbij maakt u altijd zelf een uitvaart op maat, samen met uw uitvaartbegeleider van Goedkope Uitvaart24. Elk afscheid is uniek, zoals elk mens uniek is.

Als u vooraf een uitvaart wilt regelen bij Goedkope Uitvaart24, dan kunt u ook vrijblijvend dit intakeformulier invullen. Dan kan prettig zijn voor uw nabestaanden, zo weten ze beter wat uw wensen zijn.

Heeft u nog vragen aan Goedkope Uitvaart24 of wilt u direct een overlijden melden? Bel gerust met Goedkope Uitvaart24: 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy