• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Drachten

Goedkope uitvaart in Drachten

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Geen hoge nota achteraf, maar een heldere rekening met alle kosten overzichtelijk vooraf. Niet alleen professioneel, maar ook heel menselijk kwam alles op me over. Prettig contact, voelde me echt gesteund.”

Arie van G.

Goedkope Uitvaart24 in Drachten

Een rustig dorp in Friesland, dat eigenlijk zo groot is als een stad, maar geen stadsrechten heeft. Zo kan ook een uitvaart er anders uitzien dan het eigenlijk is: groots, met alles erop en eraan, maar toch betaalbaar. Dat kan bij Goedkope Uitvaart24.

Na een overlijden moet er van alles geregeld worden, dat valt niet altijd mee. Zeker niet als er een beperkt budget is, want elke keuze heeft een prijskaartje. En je wilt op een afscheid van een dierbare niet bezuinigen. Gelukkig is dat bij Goedkope Uitvaart24 ook helemaal niet nodig. Wij vinden dat een afscheid er zo uit moet zien, zoals u dat wilt. En dat de kosten helder zijn. Bekijk voor alle mogelijkheden onderstaande pakketten. Voor meer informatie bel Goedkope Uitvaart24 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Drachten?

Onze pakketten geven heldere tarieven bij de dienstverlening die Goedkope Uitvaart24 voor u kan verrichten. Uw eigen keuzes zijn uiteindelijk wel bepalend voor de kosten. Bij Goedkope Uitvaart24 weet u die kosten altijd vooraf. Uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 zal u zo begeleiden dat u weet welke keuze welke kosten met zich mee zal brengen. Een uitvaartdienst in een uitvaartcentrum van Slingehof of Wâldhôf zal wellicht een ander kostenplaatje geven dan een afscheid in eigen huis, of eigen tuin. Ook de keuze voor een andere grafkist dan de standaard geleverde kist beïnvloedt de prijs. Kijk eens op www.goedkoopstegrafkist.nl voor betaalbare alternatieven. U bent geheel vrij in het maken van uw eigen keuzes en bij Goedkope Uitvaart24 weet u vooraf waar u financieel aan toe bent.

Goedkope uitvaart regelen in Drachten

Een uitvaart regelen op een moment dat u net een dierbare verloren heeft, valt niet mee. Goedkope Uitvaart24 organiseert overal waar u wilt, samen met u, een afscheid waar u op een later moment met een goed gevoel aan terugdenkt. Een mooie uitvaart, passend bij de overledene, helpt bij het verwerken van het verlies. Welke begraafplaats of crematorium ook kiest, met Goedkope Uitvaart24 zult u altijd de kosten lager houden zonder in waardigheid of respect in te leveren.
Leest u hier klantervaringen met Goedkope Uitvaart24.

Goedkope begrafenis in Drachten

Drachten beschikt over vier begraafplaatsen voor een laatste rustplaats. Hier kunt u eventueel ook urnen plaatsen na een crematie. De tarieven hiervan zijn duidelijk en komen bovenop de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24, tenzij het pakket anders aangeeft. Als de laatste rustplaats voor u minder van belang is, kunt u voor een goedkoper alternatief kiezen. In alle gevallen zal de uitvaart respectvol en waardig plaatsvinden. De vrijheid om te kiezen wat u wilt, onder begeleiding van een professionele uitvaartbegeleider, helpt u om het afscheid zo te regelen dat u er ondanks het verdriet een goed gevoel bij heeft. Passend bij u, bij de overledene, passend bij uw beschikbare budget.

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Drachten

Iedereen wil een mooi passend afscheid van het leven. Bij Goedkope Uitvaart24 kan dat ook. Liefdevol afscheid nemen hoeft niet veel te kosten. Door onze goede afspraken en open manier van werken, weet u precies wat u betaalt voor welke handeling we voor u verrichten. Daarom kunt u uw keuzes ook welbewust nemen. Zo kunt u misschien juist wel een mooi rouwboeket bestellen bij www.heavenly-flowers.nl, omdat die laag in prijs zijn en toch hoog van kwaliteit. En die kunt u achteraf ook gewoon meenemen, geen probleem. Wat u ook kiest, Goedkope Uitvaart24 respecteert uw wensen. Wilt u een overlijden melden of heeft u eerst nog wat vragen, of wilt u alleen informatie, bel gerust 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy