• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Den Bosch

Goedkope uitvaart in Den Bosch

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Het afscheid kon niet passender en mooier! Mijn vader was altijd trots op zijn schare nabestaanden, kinderen, klein- en achterkleinkinderen. Samen mooie herinneringen delen bij een Bossche bol, hij had er vast bij willen zijn. Dank voor het meedenken, jullie voelden ons haarfijn aan!”

– Karel de Vos

Goedkope Uitvaart24 in Den Bosch

Den Bosch is een stad waar oud en jong elkaar ontmoet, gezellig, gemoedelijk, sfeervol.

Het zou fijn zijn als een uitvaart ook zo kan zijn. Natuurlijk is er het verdriet, maar tijdens een uitvaart vieren we eigenlijk het leven van een overledene. Iedereen zal gemist worden en iedereen verdient een mooi afscheid. Liefst een waar achteraf goed op kan worden teruggekeken. Dat kan helpen in het verwerken van het verlies. Goedkope Uitvaart24 denkt graag met u mee. Een persoonlijke, betrokken uitvaartverzorger luistert naar uw verwachtingen en helpt om, het liefst binnen uw budget, een respectvolle uitvaart te regelen.

Bekijk in onze pakketten alvast wat mogelijkheden met bijbehorende tarieven bij Goedkope Uitvaart24.

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Den Bosch?

Betrouwbaar, betaalbaar, transparant en persoonlijk. Dat zijn een aantal sleutelwoorden voor Goedkope Uitvaart24. Door goede afspraken met leveranciers, korte lijnen, en duidelijk zijn over de werkelijke kosten, kan Goedkope Uitvaart24 goedkoop een uitvaart regelen zonder dat het ten koste gaat van de waardigheid. Respect hoeft namelijk geen geld te kosten. Goedkope Uitvaart24 regelt voor u wat u wilt en wat binnen uw budget ligt. Mochten uw wensen daar ver boven liggen, dan zal uw uitvaartverzorger met u meedenken waardoor u toch uiteindelijk een mooi afscheid realiseert.

Veel klanten gingen u al voor. Lees hier hun ervaringen met Goedkope Uitvaart24.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Den Bosch?

Daar is niet direct een eenduidig antwoord op te geven. De kosten van een uitvaart zijn altijd afhankelijk van meerdere aspecten. Uw keuze voor een uitvaartondernemer als Goedkope Uitvaart24 is een belangrijke eerste stap. Daarnaast worden kosten bepaald door de keuze voor een begrafenis of een crematie, een uitgebreide condoleance, of liever een afscheid thuis, of in een kroeg in Den Bosch. Bij Goedkope Uitvaart24 zal u al snel duidelijkheid krijgen in wat u kunt regelen en wat dat kost. Ons doel is, net als die van u, een mooi, respectvol afscheid te realiseren, rekening houdend met uw budget.

Goedkope begrafenis in Den Bosch

Waar u de begrafenis ook wilt laten plaatsvinden, elk graf, elke begraafplaats heeft eigen tarieven. Goedkope Uitvaart24 zal, zo u wilt, voor u uitzoeken wat uw keuze voor kosten met zich meebrengt. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en krijgt u niet achteraf onverwacht een extra nota. Vervolgens zal de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24 op maat worden geleverd volgens de tarieven die u in de pakketten kunt vinden. Eventuele aanvullingen daarbij zijn ook duidelijk aangegeven.

Goedkope crematie in Den Bosch

Kort na het overlijden van een dierbare komt er van alles op u af. Het is prettig als u dan steun krijgt van een professionele, maar persoonlijk betrokken uitvaartonderneming. Goedkope Uitvaart24 wil u graag in deze periode bijstaan en u kunt er zeker van zijn dat u niet achteraf schrikt van de kosten, of spijt heeft van uw keuze. Goedkope Uitvaart24 vindt het heel belangrijk dat een crematie, ook een goedkope crematie in Den Bosch, goed geregeld is. Een afscheid kan maar een keer plaatsvinden en dat moet wel goed en waardig gebeuren. Vertel ons uw wensen en we gaan aan de slag, terwijl we constant uw budget in de gaten zullen houden. Een mooi afscheid hoeft niet duur te zijn.

Heeft u vragen aan Goedkope Uitvaart24 of wilt u al een overlijden melden bel dan 085 016 068 5 of mail info@goedkopeuitvaart24.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy