• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / De Ronde Venen

Goedkope uitvaart in De Ronde Venen

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Enorm fijn om zo geholpen te worden. Er werd met respect en rust met me omgegaan. Ik ben heel tevreden. Bedankt!”
– Corinne

Goedkope Uitvaart24 in De Ronde Venen

Nu u deze website bezoekt bent u op zoek naar een uitvaartonderneming. Misschien om u te oriënteren voor een later moment of omdat u net een naaste verloren bent en een uitvaart moet regelen. Of u nu uit Abcoude, Mijdrecht, Wilnis of Vinkeveen komt bij Goedkope Uitvaart24 zult u de rust vinden die in dagen na een overlijden van een naaste zo nodig is. Ook als u zich aan het oriënteren bent, kunt u na het bekijken van de pakketten geheel vrijblijvend het intakeformulier invullen. Dan zijn alle administratieve zaken die nodig zijn om een uitvaart te kunnen regelen op een rijtje gezet. Het helpt ook een en ander bespreekbaar te maken.

Bekijk de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart24 en mochten er vragen zijn, neem gerust contact op.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in De Ronde Venen?

De kosten van een uitvaart zijn altijd afhankelijk van persoonlijke keuzes. De eerste keuze is misschien wel de belangrijkste: die voor de uitvaartondernemer. Als u verzekerd bent, staat er vaak op de polis een nummer dat u kunt bellen. Dat bent u niet verplicht. U kunt zelf uw uitvaartonderneming kiezen. Goedkope Uitvaart24 neemt dan voor u contact op met de verzekeraar, als u dat wilt. En of u dan een uitvaart wilt regelen in of buiten De Ronde Venen maakt niet uit. Goedkope Uitvaart24 kan overal voor u terecht.
Naast de keuzes tussen de verschillende pakketten, kunt u ook uiteraard aanpassingen doen. Die worden dan goed met u besproken en ook de kosten zullen snel duidelijk zijn. Bij Goedkope Uitvaart24 zult u altijd voor de dag van de uitvaart exact weten wat de kosten zijn.
Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24? Lees hier verder.

Goedkope uitvaart regelen met Goedkope Uitvaart24 in De Ronde Venen

Als een naaste net is overleden of als een overlijden in de nabije toekomst verwacht wordt is het altijd lastig om over dit soort zaken na te denken. Maar het moet toch gebeuren en wellicht helpen praktische zaken regelen ook wel enigszins. Er moeten veel keuzes gemaakt worden, die u ook altijd kunt bespreken met uw persoonlijke uitvaartverzorger.

Kiest u bijvoorbeeld voor pakket Essentie, zal Goedkope Uitvaart24 de locatie van de crematie of begrafenis bepalen. Elke gemeente hanteert andere prijzen, dus het kan veel schelen als u Goedkope Uitvaart24 de locatie laat bepalen. Die keuze is voor een crematie wellicht wat makkelijker dan voor een begrafenis, omdat de keuze voor een specifieke begraafplaats vaak al besproken is. Het blijft altijd uw keuze, soms kan het zelfs prettig zijn als blijkt dat uw naaste dan dichterbij begraven zou worden dan anders het geval zou zijn. Besparing op het ene vlak, zonder aan waardigheid en respect in te leveren, kan ruimte bieden op een ander vlak. Een wat uitgebreidere condoleance misschien in een horecagelegenheid waar u goede herinneringen aan heeft. Of misschien gaat uw voorkeur uit naar een 24 uurs familiekamer waar u rouwbezoeken kunt afleggen wanneer u maar wilt, boven opbaren thuis of in een uitvaartcentrum, waar rouwbezoeken alleen op afspraak kunnen. Uw wensen zijn leidend voor Goedkope Uitvaart24.

Goedkope crematie of begrafenis bij Goedkope Uitvaart24 in De Ronde Venen

Er is in De Ronde Venen zelf geen crematorium, maar u kunt met Goedkope Uitvaart24 overal terecht. Of u voor een begrafenis kiest voor de algemene begraafplaats in Abcoude, Wilnis of Baambrugge, Goedkope Uitvaart24 kan het regelen. Wilt u liever elders in Nederland de uitvaart regelen, dan kan dat ook.

Een afscheid van een overleden dierbare moet goed georganiseerd zijn, en goed passen bij het geleefde leven. Een mooi afscheid hoeft niet duur te zijn, respect en liefdevolle aandacht kosten niets. Het helpt u bij het verwerken van het verlies als u er naderhand met een goed gevoel op kunt terugkijken. Goedkope Uitvaart24 helpt u daar graag mee.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Bel Goedkope Uitvaart24 op 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Voor het melden van een overlijden is Goedkope Uitvaart24 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy