• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Capelle aan den IJssel

Goedkope uitvaart in Capelle aan den IJssel

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Het is een hele mond vol: Goedkope Uitvaart24. Zeg maar Capelle, zou ons moeder zeggen. Dank voor jullie steun in de moeilijke tijd na haar overlijden. Het was allemaal top!”

– Carla de V.

Goedkope Uitvaart24 in Capelle aan den IJssel

Een uitvaart regelen in een stressvolle, verdrietige periode valt niet mee. In alle rust afscheid nemen, terwijl anderen die zorg overnemen is wat mensen vaak willen. Goedkope Uitvaart24 weet dat en helpt u waar u dat wilt en laat u met rust als dat kan en wenselijk is. Zodra u uw uitvaartonderneming gekozen heeft, kunt u het aan hen overlaten. Als u voor Goedkope Uitvaart24 kiest, kunt u er zeker van zijn dat het goed geregeld wordt voor een lage prijs, zonder aan waardigheid af te doen.

Bekijk in de pakketten van Goedkope Uitvaart24 de mogelijkheden. Al uw persoonlijke wensen kunt u bespreken met uw uitvaartverzorger.

Wat bepaalt de kosten bij Goedkope Uitvaart24 in Capelle aan den IJssel?

De pakketten geven inzicht in de kosten, maar wat een uitvaart uiteindelijk gaat kosten hangt af van diverse keuzes. De keuze voor een begrafenis of een crematie, bijvoorbeeld. Of u kiest voor een afscheid in uitvaartcentrum Schollevaar, of bij u zelf in de achtertuin, of op een feestelijke locatie, omdat u het leven van de overledene vooral wilt vieren. Alles is mogelijk, maar alles heeft zijn eigen prijskaartje. En niet alleen de locatie is van invloed, ook andere keuzes beïnvloeden de prijs. Bij Goedkope Uitvaart24 zal u altijd vooraf weten waar u aan toe bent. Als u met uw uitvaartverzorger uw wensen bespreekt, zal al snel duidelijk worden of dat binnen uw beschikbare budget valt. Bij Goedkope Uitvaart24 zullen we altijd alternatieven aan u voorleggen, zodat uw wensen toch zoveel mogelijk kunnen uitkomen. Ieder mens verdient een mooi afscheid, passend bij het geleefde leven.

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Capelle aan den IJssel

Als er een uitvaartpolis is, kan dat enorm schelen in de kosten. Als u kiest voor een budget uitvaartonderneming als Goedkope Uitvaart24 kunt u hiermee meer realiseren dan u wellicht voor mogelijk had gehouden. Waar soms een gemiddelde prijs van 085 016 068 5 euro genoemd wordt voor het regelen van een uitvaart, zult u versteld staan van de prijs van een mooie uitvaart bij Goedkope Uitvaart24. Al uw wensen zijn bespreekbaar en heel veel is mogelijk. Elk aspect van de crematie kan naar uw eigen keuze onderdeel zijn de uitvaart, zo heeft u met uw keuzes meer grip op de kosten. Of u wel of niet bij de crematie aanwezig wilt zijn, of u een intiem afscheid of een uitgebreid afscheid wilt, of u dragers, volgwagens of niets van dat alles wilt, de keuze is aan u. Kijk voor een uitgebreidere crematie ook eens op www.crematoriumincapelleaandenijssel.nl.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24?

Lees hier de beoordelingen van onze klanten.

Goedkope begrafenis regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Capelle aan den IJssel

Als uw dierbare de voorkeur voor een begrafenis heeft uitgesproken, kan Goedkope Uitvaart24 dat natuurlijk voor u regelen. Op welke begraafplaats u dat wilt laten plaatsvinden is aan u, alleen wijzen we u erop dat elke begraafplaats eigen tarieven hanteert. Maar welke begraafplaats u ook kiest, Goedkope Uitvaart24 zal u helpen om de tarieven vooraf duidelijk te krijgen, als u dat wilt. Zo kunt u weloverwogen uw keuzes maken en zult u niet achteraf voor onaangename financiële verrassingen komen te staan. Misschien heeft u voorkeur voor een andere grafkist dan de nette, inbegrepen kist. Bekijk vooral de mogelijkheden op www.goedkoopstegrafkist.nl; betaalbaar en van topkwaliteit.

Als u vragen heeft, of een overlijden wilt melden, bel gerust met Goedkope Uitvaart24 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. We staan 24/7 voor u klaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy