• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Bussum

Goedkope uitvaart in Bussum

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

Goed geregeld en goedkoop!”

“Na een leven lang mooie wandelingen gemaakt te hebben op de Bussumerheide, kreeg mijn vader een uitvaart met veel heide. Bedankt voor het meedenken.”

– Hans de Gruiter

Goedkope Uitvaart24 in Bussum

Als een dierbare overlijdt, strijden allerlei gevoelens om de boventoon. Verdriet, maar ook een warm gevoel om de mooie herinneringen, en vaak ook stress om alles wat geregeld moet worden. Goedkope Uitvaart24 neemt u graag die zorg uit handen, zodat u uw tijd zo kunt besteden als u het liefste wilt. Met uw wensen in gedachten regelt uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 wat nodig is, met respect en persoonlijke aandacht. Zo kunt u ook na het afscheid met een goed gevoel terugkijken op een mooie en passende uitvaart.

Bekijk rustig onze pakketten. De diverse mogelijkheden geven een idee, maar elke uitvaart is uniek. Alles is bespreekbaar.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Bussum

Bij Goedkope Uitvaart24 zal uw uitvaartverzorger in alle rust met u bespreken wat voor u, en de andere nabestaanden de mooiste manier zal zijn om afscheid te nemen van uw dierbare. Rekening houdend met uw beschikbare budget kan Goedkope Uitvaart24 meer voor u regelen dan menig andere uitvaartonderneming. Alle verschillende aspecten van een uitvaart kunnen naar uw wens worden ingevuld, zo krijgt u niet alleen een persoonlijk afscheid, maar ook een waarvan u de kosten zelf in de hand houdt.

Velen gingen u voor. Bekijk hier hun ervaringen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24.

Kosten uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Bussum

Wat een uitvaart precies gaat kosten, is niet direct te zeggen. Dat hangt af van uw persoonlijke keuzes. Bij Goedkope Uitvaart24 is het wel altijd zo dat u vooraf weet waar u financieel aan toe bent. U zult nooit achteraf voor onverwachte extra uitgaven komen te staan. Met behulp van onze pakketten willen we u zo duidelijk mogelijk helpen met inzicht in de mogelijkheden. Natuurlijk zult u voorkeuren hebben die afwijken van het pakket. Bespreekt u vooral al uw wensen met uw uitvaartverzorger. We staan open voor uw ideeën en wensen en samen met u zullen we zoeken naar de meest goedkope versie van uw persoonlijke voorkeuren. Goedkoop betekent bij Goedkope Uitvaart24, dat u betaalt wat het kost zonder dat het geheel aan waardigheid verliest.

Goedkope crematie bij Goedkope Uitvaart24 in Bussum

Er zijn mensen die de voorkeur hebben om de overledene tot aan de laatste plek te begeleiden, dat kan ook bij Goedkope Uitvaart24. Maar dat hoeft natuurlijk niet. U kunt er ook voor kiezen thuis afscheid te nemen en de overledene te laten vervoeren naar een rouwcentrum en daarvandaan naar het crematorium op de afgesproken dag en tijdstip. U kunt dan zelf op een moment dat voor u goed voelt een gezamenlijk afscheid organiseren op een naar uw idee passende plek, terwijl de overledene vooral in uw gedachten aanwezig is.

Alles mag, (bijna) alles kan en u bent de enige die kan beslissen hoe u het het liefste wilt. Goedkope Uitvaart24 begeleidt u waar u dat wilt.

Goedkope begrafenis regelen in Bussum

Goedkope Uitvaart24 kan ook een begrafenis voor uw naaste regelen. Of dat nu op de algemene begraafplaats Bussum is, of in het nieuwe RK deel ervan, of elders in Nederland.

De kosten van een begrafenis worden vaak bepaald door de grafkosten. Of u een familiegraf wilt of een algemeen graf, dat geeft een ander tarief, maar ook hanteert elke begraafplaats eigen prijzen. Als u Goedkope Uitvaart24 de begrafenis laat regelen zult u altijd voordeliger uit zijn. Ook als er een uitvaartpolis is, bent u geheel vrij een eigen uitvaartonderneming te kiezen, want u bent niet verplicht het nummer te bellen dat op die polis staat. U kunt zelf kiezen en uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart Bussum zal met u meedenken hoe u alles binnen uw beschikbare budget kunt regelen.

Bel gerust als u vragen heeft, of als u een overlijden wilt melden. Bel 085 016 068 5  of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy