• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Boskoop

Goedkope uitvaart in Boskoop

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Een mooie, stijlvolle uitvaart, waardig en respectvol. Echt zoals mijn vader was. Zijn overlijden kwam plotseling, we konden niet goed meer denken. Dank voor jullie steun!”

– Maria de G.

Goedkope Uitvaart24 in Boskoop

Een goedkope uitvaart24 na een mooi leven in Boskoop. Een uitvaart zoals u die kunt invullen zoals u zelf wilt. Na het overlijden van een dierbare is het soms lastig om de keuzes te maken, waar u achteraf geen spijt van krijgt. Of achteraf meer kosten dan u had verwacht. Uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart24 combineert advies met aandacht voor het beschikbare budget.

Bekijk onze pakketten om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden bij Goedkope Uitvaart24. Alles is bespreekbaar en de kosten zullen vooraf duidelijk zijn.

Waarom een uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Boskoop?

Omdat bij Goedkope Uitvaart24 een uitvaart goed geregeld is, met respect voor uw wensen en duidelijkheid over de kosten. Door goede contacten, korte lijnen en heldere afspraken met leveranciers kan onze uitvaartverzorger voor u een budget uitvaart op maat regelen. Op het moment dat iemand komt te overlijden moet er van alles geregeld worden. Dat valt door alle emoties niet altijd mee. Goedkope Uitvaart24 regelt alles wat nodig is en wat u wenst, van het verzorgen van de overledene, het kisten, opbaren, vervoer, tot en met de dag van het definitieve afscheid. Uw uitvaartverzorger bespreekt alles met u, zal suggesties doen die wellicht meer van uw wensen mogelijk maken en u zult altijd vooraf weten welke kosten van welke dienstverlening de prijs beïnvloeden. Zo kunt u elke keuze bewust maken. De duidelijke pakketten van Goedkope Uitvaart24 helpen u op weg en samen zorgen we voor een afscheid dat waaraan u een blijvend mooie herinnering zult hebben.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Boskoop?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuzes die u maakt. Goedkope Uitvaart24 hanteert pakketten waardoor u een helder beeld krijgt van de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. Ook als u daarvan afwijkt, als u bijvoorbeeld een uitgebreidere condoleance wilt organiseren, dan zal uw uitvaartverzorger vooraf met u de kosten bespreken. Als u een andere grafkist dan de nette, standaardkist wilt, dan kunt u bij www.goedkoopstegrafkist.nl zelf uw keuze maken. U ziet gelijk wat daarvan de kosten zullen zijn. Goedkope Uitvaart24 heeft transparantie hoog in het vaandel.

Het kan zijn dat er een uitvaartverzekering is. Op de polis staat meestal een telefoonnummer dat u kunt bellen, maar dat bent u niet verplicht. U kunt zelf bepalen wie u op dit moment helpt een mooie uitvaart te regelen. Bij Goedkope Uitvaart24 zal u meer kunnen doen met de waarde die wordt uitgekeerd.

Heeft u vragen of wilt u direct een uitvaart melden? Bel met Goedkope Uitvaart24:

0182 204 884 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl. We zijn 24/7 bereikbaar.

Goedkope crematie bij Goedkope Uitvaart24 in Boskoop

Een goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 betekent dat u voor uw naaste een afscheid organiseert die past bij de overledene, bij uw wensen en bij het beschikbare budget. Zonder afbreuk te doen aan waardigheid of respect.

Het betekent ook dat wij de locatie van de crematie bepalen, tenzij u voorkeur heeft voor een ander crematorium. Natuurlijk regelen we dat dan graag voor u, maar dan zullen de kosten anders zijn. Door goede afspraken kunnen wij onze prijzen lager houden. Dus als u meer belang hecht aan een plechtigheid op een locatie naar uw keuze, kunt u dat compenseren met een goedkope crematie. Een uitvaart op maat, waarbij altijd gekeken wordt hoe het voor u een goedkope crematie kan blijven. Dat regelt Goedkope Uitvaart24 voor u.

Goedkope begrafenis regelen in Boskoop

Een begrafenis geregeld door Goedkope Uitvaart24 zal een mooie herinnering blijven. Ook omdat er rekening gehouden wordt met de kosten. Een liefdevol afscheid kan waardevol zijn, zonder dat de kosten hoger zijn dan het budget dat u ervoor heeft.

Samen met uw uitvaartleider zal u vooraf uw wensen vertaalt zien naar een uitvaart die passend en betaalbaar is. En of u dan uiteindelijk kiest voor begraafplaats Roemer of een andere in Alphen aan den Rijn of een elders in Nederland, bepaalt u zelf. Alles is bespreekbaar.

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Op klantenvertellen.nl laten onze klanten hun ervaringen met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24 achter.

Mocht u nog vragen hebben of direct een overlijden willen melden, Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar. Bel 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy