• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Bilthoven

Goedkope uitvaart in Bilthoven

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

”Als je in drie maanden tijd beide ouders verliest, helpt het enorm als je goed begeleid wordt. Beide keren hadden we heel fijn contact met Goedkope Uitvaart24, ze hebben alles geweldig geregeld.”

Familie Houtman

Goedkope Uitvaart24 in Bilthoven

Terwijl een dorp alsmaar ouder kan worden, geldt dat niet voor mensen. Afscheid nemen is moeilijk, maar soms onvermijdelijk. In zo’n periode is persoonlijke, maar ook professionele steun prettig. Uitvaartonderneming Goedkope Uitvaart24 biedt u die steun graag.

Met onze ervaring kunnen wij u helpen de uitvaart van uw dierbare zo te regelen dat u er naderhand met een goed gevoel aan kunt terugdenken: het was een mooi afscheid, hoe verdrietig ook. Een uitvaart die niet alleen goed geregeld is, maar ook betaalbaar, dat kan uw uitvaartverzorger bij Goedkope Uitvaart24 voor u verzorgen.

Bekijk voor de mogelijkheden deze pakketten. Al uw wensen zijn bespreekbaar met uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24.

Goedkope uitvaart regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Bilthoven

Het overlijden van een dierbare verwerken is al moeilijk genoeg. De ervaring leert dat een mooi, passend afscheid helpt. Een afscheid waarbij het leven van de overledene mooi herdacht wordt, herinneringen gedeeld, elkaar troosten bij verdriet. Dat kan op veel manieren en dat hoeft niet altijd veel te kosten. Respect en liefde zijn niet in geld te vangen. Een goedkope uitvaart24 regelen betekent dat u kiest wat u wilt en Goedkope Uitvaart24 zoekt samen met u naar de goedkoopste manier om dat te realiseren. De pakketten laten het al zien, onze vaste prijzen zijn lager dan gemiddeld. Daarbij is onze service en persoonlijke aandacht al door veel mensen als zeer hoog gewaardeerd. Bij Goedkope Uitvaart24 zijn we ervan overtuigd dat elk mens een mooi afscheid verdient en daar doet rekening houden met het beschikbare budget niets aan af.

Wilt u weten wat anderen van de dienstverlening van Goedkope Uitvaart Bilthoven vonden? Bekijk hier hun ervaringen met Goedkope Uitvaart24.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Bilthoven?

Bij elke uitvaart zitten de hoogste kosten ergens anders. Elk element heeft zijn eigen prijskaartje. De kosten van een crematie zijn over het algemeen wat lager dan die van een begrafenis, een graf en het onderhoud daarvan brengt natuurlijk kosten met zich mee. Verder zijn er vele keuzes, bijvoorbeeld welke kist. (Als u een andere kist wilt dan de nette inbegrepen kist in onze pakketten kijk dan even op www.goedkoopstegrafkist.nl.) Of u een opbaring thuis wilt of in het dienstencentrum, misschien wel auto’s, dragers. Een plechtigheid en condoleance, met hapjes en drankjes. Alles heeft zijn prijs, onze pakketten geven inzicht. Uw persoonlijke uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 zorgt dat u vooraf weet wat het kost.

Goedkope crematie regelen bij Goedkope Uitvaart24 in Bilthoven

Elk crematorium hanteert eigen tarieven. De kosten daarvan beïnvloeden dus ook de prijs. Goedkope Uitvaart24 heeft goede afspraken met crematoria in de regio. Uw uitvaartverzorger zal met u bespreken bij welk crematorium u terecht kan binnen het pakket van uw keuze. Mocht u voor een andere mogelijkheid willen kiezen, kan dat uiteraard. Kijkt u ook eens bij www.crematoriuminbilthoven.nl waarbij u iets ruimere keuze heeft en zeker bij Den en Rust terecht kunt.

Het werkelijke afscheid van het leven van de persoon gebeurt meestal op een plek waar gesproken kan worden, waar muziek en beelden die verhalen kunnen illustreren. Juist dat geeft vaak de waarde van het afscheid: het gezamenlijk herinneringen ophalen.

Goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart24 in Bilthoven

In Bilthoven vormt de begraafplaats Brandenburg, met de koepelvormige aula van architect P.J. Vermaak, een mooie plek voor een laatste rustplaats. Om een begrafenis goedkoop, oftewel betaalbaar, te houden, kunt u ervoor kiezen om de andere aspecten rond de dienstverlening elders te laten plaatsvinden. Of dat dan bij u thuis is of op een landgoed elders in Bilthoven, of in een buurthuis, bepaalt u geheel zelf. Het gaat om het gevoel dat u en de andere nabestaanden hebben bij de nagedachtenis van de overledene. Alleen jullie kunnen bepalen wat het beste is. Samen met uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 zult u tot een passend geheel komen, dat ook past binnen het beschikbare budget.

En dat zult u vooraf weten. Bij Goedkope Uitvaart24 krijgt u geen onverwachte nota achteraf.

Wilt u direct een overlijden melden, of heeft u vragen? Bel vrijblijvend Goedkope Uitvaart24 op het nummer 085 016 068 5 , of mail info@goedkopeuitvaart24.nl. We zijn dag en nacht bereikbaar.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten crematie in Nederland


Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy