• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Bergen

Goedkope uitvaart in Bergen

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Heel fijn dat jullie écht bereikbaar zijn en openstaan voor onze vragen en wensen. Daarmee onderscheiden jullie je beslist. Dank voor jullie hulp bij een mooi afscheid.”

– Robert

Goedkope Uitvaart24 in Bergen

In het mooie licht van Bergen, met al die oude bomen en vlakbij de kust, vonden veel kunstenaars hun inspiratie. Daarnaast is het heel mooi wonen in Bergen. Logisch dat iemand daar dan ook na het overlijden een plek wilt krijgen of in elk geval een mooi afscheid in de vertrouwde omgeving. Goedkope Uitvaart24 kan u daarbij helpen. Een passend afscheid waaraan u een blijvend mooie herinnering zult hebben. Betaalbaar, zonder aan waardigheid en stijl in te leveren.

Bekijk de mogelijkheden in onderstaande pakketten. Uw persoonlijke wensen kunt u altijd bespreken met uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24Bergen.

Hoe kunt u een goedkope uitvaart regelen in Bergen?

Bij Goedkope Uitvaart24 kunt u een goedkope uitvaart24 regelen waarvan achteraf niemand zal zeggen: dit was een budget uitvaart. Sterker nog de aanwezigen zullen daar niets van merken en alleen oog hebben voor het mooie afscheid dat zo passend is bij het leven van de overledene. Door korte lijnen en goede afspraken met leveranciers en medewerkers, en minder overheadkosten kan Goedkope Uitvaart24 meer bieden voor minder geld. U kunt dus samen met uw uitvaartverzorger meer regelen dan u voor mogelijk hield. Een respectvolle uitvaart is ons gemeenschappelijk doel, want elk mens verdient dat. Een mooie herinnering hieraan helpt ook in het verwerken van het verlies.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24?

Bekijk hier hun reacties.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Bergen?

Wat een uitvaart kost zal bij elke uitvaart anders zijn, ook bij Goedkope Uitvaart24. Deels door uw eigen keuzes voor de invulling van de uitvaart zelf, of de eventuele opbaring, de kist, bezoeken van de overledene, maar vooral eigenlijk van de keuze voor de uitvaartondernemer. De keuze voor Goedkope Uitvaart24 biedt u wel direct lagere kosten, terwijl u zeker kunt zijn van persoonlijke aandacht en een goed geregelde uitvaart naar uw wensen. Vaak is er een uitvaartpolis. Daar staat meestal een nummer op dat u kunt bellen om het overlijden te melden. Dat bent u – anders dat het misschien lijkt – beslist niet verplicht. Ook hierin heeft u zelf de keuze om toch Goedkope Uitvaart24 te bellen. En dus de keuze voor een goedkope uitvaart24, die een mooie uitvaart naar wens zal zijn.

Goedkope crematie bij Goedkope Uitvaart24 in Bergen

De keuze voor een crematie of een begrafenis is meestal wel aangegeven door de degene die is overleden, maar soms moeten nabestaanden daar zelf in beslissen. Om dit soort moeilijke keuzes voor uw nabestaanden voor te zijn, kunt u ervoor kiezen alvast een intakeformulier in te vullen bij Goedkope Uitvaart24. Geheel vrijblijvend maakt u uw keuzes daarmee inzichtelijk voor uw dierbaren. Het geeft uw nabestaanden steun als ze weten hoe ze naar uw wensen kunnen handelen. Mocht het ooit zover komen.

Goedkope begrafenis bij Goedkope Uitvaart24 in Bergen

Met de dienstverlening van Goedkope Uitvaart24 kunt u een begrafenis regelen op de algemene begraafplaats van Bergen. Maar elders in Nederland kan ook en datzelfde geldt ook voor de eventuele opbaring, plechtigheid en condoleance. Goedkope Uitvaart24 bekijkt graag met u de mogelijkheden. Er is ook bij een begrafenis meer mogelijk dan u denkt. Een begrafenis brengt meestal hogere kosten met zich mee dan een crematie, doordat er een graf aangeschaft of gehuurd moet worden. Ook de keuze voor een algemeen of particulier graf geeft een andere prijs. Uw uitvaartverzorger zal altijd samen met u, vooraf zorgen dat u financieel weet waar u aan toe bent. De begraafplaats stuurt een aparte factuur, maar de tarieven zullen vooraf duidelijk zijn, omdat dat voor Goedkope Uitvaart24 een belangrijk gegeven is: helderheid en transparantie.

Heeft u vragen aan Goedkope Uitvaart24? Of wilt u direct een overlijden melden? Bel gerust 085 016 068 5 . Mailen kan ook naar info@goedkopeuitvaart24.nl

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy