• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Barendrecht

Goedkope uitvaart in Barendrecht

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Stijlvol, waardig en een stuk goedkoper dan bij mijn schoonvader. Goedkope Uitvaart24 heeft alles prima geregeld.”

– de Kaper

Goedkope Uitvaart24 in Barendrecht

Zo maak je je druk over de oude binnenstad die onder water staat, of ben je trots dat je in Barendrecht woont, omdat hier toch echt de leukste mensen wonen en dan opeens staat je wereld even stil. Als een dierbare in je omgeving overlijdt breekt een moeilijke periode aan. Een waar toch van alles geregeld moet worden. Rust en steun zijn dan erg prettig. Goedkope Uitvaart24 kan u dat geven en ook nog eens goed betaalbaar.

Bekijk rustig onze pakketten, waarin u diverse mogelijkheden vindt, met de daarbij behorende tarieven. Samen met Goedkope Uitvaart24 kunt u een uitvaart regelen die troost biedt.

Hoe kunt u een goedkope uitvaart regelen in Barendrecht?

Met behulp van de pakketten kunt u een keuze maken, maar het persoonlijk contact daarover helpt u om de juiste keuze te maken. Door te luisteren naar uw wensen zal uw uitvaartverzorger de uitvaart zo regelen dat u achteraf met een goed gevoel terugkijkt. Dat komt vooral doordat bij Goedkope Uitvaart24 transparantie hoog in het vaandel staat. Uw wensen staan voorop en daarbij zal uw beschikbare budget altijd in het oog gehouden worden. Het kan helpen als u een verzekering heeft. Ook al staat er op de polis een telefoonnummer dat u kunt bellen, bent u dat niet verplicht. U bent vrij in uw keuze en als u kiest voor Goedkope Uitvaart Barendrecht zult u een waardige, goedkope uitvaart kunnen regelen.

Wat kost een uitvaart bij Goedkope Uitvaart24 in Barendrecht?

Wat een uitvaart kost wordt bepaald door uw persoonlijke keuzes. Wie kiest voor een klein intiem afscheid zal minder kosten hebben, dan iemand die een uitgebreid afscheid organiseert. Respect en waardigheid hebben geen prijskaartje, de kosten die u bij Goedkope Uitvaart24 betaalt zijn voor de praktische dienstverlening. Persoonlijke aandacht en steun zijn vanzelfsprekend. Alle kosten die op uw nota verschijnen bespreekt uw uitvaartverzorger van Goedkope Uitvaart24 vooraf met u. En mocht het iets duurder uitvallen dan u dacht, zoeken we samen met u naar een alternatief. Zo kunt u het afscheid regelen waarbij u de overledene eert en u er zelf, met uw nabestaanden, een mooie herinnering aan overhoudt.

Velen gingen u voor. Bekijk hier hun ervaringen met Goedkope Uitvaart24.

Goedkope crematie bij Goedkope Uitvaart24 in Barendrecht

Als u een goedkope crematie laat regelen door uitvaartondernemer Goedkope Uitvaart24 dan regelt u een crematie die waardig en stijlvol is. Dat kan echt. Goedkope Uitvaart24 vindt dat elk mens recht heeft op een mooi afscheid van dit leven. Juist in een periode van rouw, zeker zo vlak na een overlijden, willen wij u bijstaan. Zo kunt u een goedkope crematie regelen die het leven van de overledene eert zoals u en de andere nabestaanden dat willen. En dan ook zo dat er achteraf niet een onverwachte extra nota komt. Financiële problemen kan niemand erbij hebben in deze tijd en dat hoeft ook niet. Een goedkope crematie bij Goedkope Uitvaart24 is de juiste keuze.

Goedkope Uitvaart24 in Barendrecht, ook voor goedkope begrafenis

Of u, of uw dierbare nu op de algemene begraafplaats begraven wil worden, of  begraafplaats den Ouden Dijck, Goedkope Uitvaart24 kan het voor u regelen.

Het is voor u van belang dat u weet dat de kosten van een algemeen graf lager liggen dan die voor een particulier graf en dat er natuurlijk ook grafrechten betaald moeten worden. Ook een eventuele grafzerk heeft een prijskaartje. Overleg uw wensen met uw uitvaartverzorger en u kunt ervan overtuigd zijn dat u voor de uitvaart weet waar u financieel aan toe bent.

Goedkope Uitvaart24 levert de dienstverlening zoals in de pakketten is aangegeven. De begrafenis stuurt een eigen rekening. Maar vooraf zijn alle kosten bekend.

Neem gerust contact op met Goedkope Uitvaart24. U kunt bellen naar 085 016 068 5 of mailen naar info@goedkopeuitvaart24.nl.

Wilt u een overlijden melden? U kunt 24/7 bij Goedkope Uitvaart24 terecht.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy