• Uitvaart geregeld vanaf € 849,00
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Aalsmeer

Goedkope uitvaart in Aalsmeer

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde uitvaart geregeld vanaf € 849,00

“Nooit geweten dat een goedkope uitvaart zo rijk kan voelen.” 

“Rustig en respectvol regelde Goedkope Uitvaart24 alles, meegedacht met onze wensen en toch betaalbaar. We denken er met goed gevoel aan terug.”

W. Witsen

Goedkope Uitvaart24 in Aalsmeer

Een overlijden komt altijd onverwacht, zelfs als u het allang zag aankomen. Niemand weet vooraf hoe het effect ervan zal zijn op de nabestaanden. Een uitvaart regelen valt meestal niet mee. ‘Behoud wat je hebt’ is de spreuk die in het wapen van Aalsmeer staat, maar als een dierbare overlijdt blijkt de schok dat dat niet altijd kan groot. Wat je wel kunt behouden is een mooie herinnering. Goedkope Uitvaart24 helpt u daar graag bij.

Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden waarin de uitvaart vorm kan krijgen bij Goedkope Uitvaart24. Natuurlijk altijd naar uw wens, en uw budget.

Goedkope Uitvaart regelen in Aalsmeer

Een uitvaart regelen brengt veel organisatie met zich mee. De eerste vraag die opkomt is vaak: was er een verzekering? Mocht er op de polis een uitvaartondernemer genoemd staan die u kunt bellen, bent u dat niet verplicht. Sterker nog, de kans dat u goedkoper uit bent is groot als u zich verder oriënteert. Goedkope Uitvaart24 kan u door korte lijnen en weinig overheadkosten vaak goedkoper helpen dan een verzekeringsorganisatie. En misschien zelfs wel persoonlijker en beter.

Bel geheel vrijblijvend met Goedkope Uitvaart24, 085 016 068 5 , voor meer informatie.  Of mail info@goedkopeuitvaart24.nl

Wat kost een uitvaart in Aalsmeer?

Wat een uitvaart precies kost bij Goedkope Uitvaart Aalsmeer, hangt af van uw persoonlijke keuzes. U krijgt alvast een duidelijk beeld als u de pakketten van Goedkope Uitvaart24 bekijkt. Ze zijn compleet en overzichtelijk. Als u andere wensen heeft, kunt u dat overleggen met uw uitvaartverzorger en u zult altijd vooraf de kosten daarvan te horen krijgen. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Bij Goedkope Uitvaart24 krijgt u geen onverwachte extra kosten achteraf.

Als u denkt aan een uitvaart regelen in Aalsmeer zult u waarschijnlijk ook snel aan bloemen denken. Goedkope Uitvaart24 kan u daarin adviseren voor een redelijke prijs. Voor betaalbare rouwboeketten kunt u terecht bij www.heavenly-flowers.nl.

Benieuwd naar ervaringen van anderen met Goedkope Uitvaart24? Kijk op www.klantenvertellen.nl voor persoonlijke meningen.

Goedkope begrafenis Aalsmeer

Of u kiest voor een crematie of een begrafenis, u kunt bij Goedkope Uitvaart Aalsmeer altijd terecht. De gemeentelijke begraafplaats ligt naast het Seringenpark, maar natuurlijk kunt u zelf uw keuze maken voor een andere begraafplaats. De prijs van een graf, een particulier of een algemeen graf, verschilt per gemeente en soms per begraafplaats. Goedkope Uitvaart Aalsmeer luistert naar uw wensen en denkt met u mee. Een afscheid kan maar een keer plaatsvinden en moet passen bij uw gevoel en de wensen van uw dierbare.

Goedkope crematie regelen in Aalsmeer

Soms doen mensen wat neerbuigend over het regelen van een goedkope crematie, net of de dierbare niet meer waard was, of dat u niet genoeg over zou hebben voor de overledene. Het kan ook zijn dat u de nadruk op het afscheid liever elders legt. Dat het u meer gaat om een afscheid in eigen kring, of op een heel andere locatie, passend bij het geleefde leven. Juist Goedkope Crematie Aalsmeer kan u dan helpen om de kosten van de feitelijke crematie zo te beperken dat u geld overhoudt om het afscheid zo te regelen als u dat wilt.

Veel in eigen hand houden, of juist meer overlaten aan de uitvaartverzorger. Alles mag, en bijna alles kan.

Direct een overlijden melden bij Goedkope Uitvaart24, of wilt u eerst wat informatie, bel gerust 085 016 068 5 . Goedkope Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar. Of mail info@goedkopeuitvaart24.nl

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van overlijden of vragen over de uitvaart zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 849,00
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Essentie
€ 849,00
Eenvoud
€ 1.799,00
Compact
€ 2.875,00
Compleet
€ 3.449,00
Uitgebreid
€ 3.849,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring -
Gebruik familiekamer of aula - -
Condoleanceruimte - - -
Persoonlijke uitvaartleider - - -
Vrije keuze crematorium - - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Liever een compleet verzorgde begrafenis?

Bekijk begrafenis pakketten

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy