• Uitvaart geregeld vanaf € 999,-
 • Geen onverwachte kosten achteraf
 • Met elke uitvaartpolis mogelijk
 • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Hoe regel ik een crematie?

Hoe regel ik een crematie?

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

U heeft al een compleet verzorgde crematie geregeld vanaf € 999,-

Een crematie regelen in Nederland

Het overlijden van een dierbare is al moeilijk genoeg. Op zo’n emotioneel moment een goedkope crematie regelen valt niet mee. Uw hoofd zal vast niet staan naar al die praktische zaken. Maar u staat er niet alleen voor, wij helpen u de crematie te regelen. Uw persoonlijke uitvaartleider regelt en verzorgt een complete crematie in elk crematorium in Nederland, samen met u. Naar uw eigen smaak en wensen, van eenvoudig tot uitbundig, maar altijd stijlvol en waardig.

Bekijk onze pakketten om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Hier wordt duidelijk wat wij in verband met een crematie voor u kunnen regelen en voor welke prijs. Wij hebben drie pakketten samengesteld waarbij we een vaste (lage) prijsstelling hanteren. Eventuele aanvullingen daarop, passend bij uw wensen of die van de overledene, zijn in overleg altijd mogelijk. De kosten die daaraan verbonden zijn zullen altijd vooraf duidelijk zijn. Nooit onverwachte extra kosten achteraf wanneer wij de crematie regelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze pakketten of bel 085 016 068 5 of mail naar info@crematorium24.nl, We zijn 24/7 bereikbaar.

Wat komt er allemaal kijken bij het regelen van een crematie?

In de vaak verdrietige periode na een overlijden moeten veel beslissingen worden genomen, dat valt niet mee. Wij begeleiden u hierin direct vanaf het moment dat u het overlijden meldt en regelt de crematie. We denken met u mee en zorgen dat elk onderdeel van de crematie tot in de puntjes geregeld is, zodat u na de uitvaart een goed gevoel heeft over het afscheid dat u, samen met ons, heeft kunnen organiseren. We noemen een aantal zaken waaraan u kunt denken:

 • Het verzorgen, kleden en kisten van de overledene. Wij helpen daarmee, maar u kunt vast bepalen welke kleding de overledene zal dragen in de kist.
 • De keuze of de overledene thuis wordt opgebaard, of liever wordt overgebracht naar ons dienstencentrum of die van het crematorium.
 • Het uitkiezen van de kist: de nette standaardkist die bij al onze pakketten dezelfde is, (en bij de meeste uitvaartondernemers standaard geleverd wordt). Of een andere kist, zoals bijvoorbeeld een gekleurde kist, een milieuvriendelijke of een kist van een andere houtsoort. Er is volop keuze op dit gebied. Zie daarvoor ook www.uitvaartkistwinkel.nl.
 • U kunt rouwkaarten bij ons bestellen, die geheel naar uw eigen wens worden ontworpen, gedrukt en als u dat wilt zelfs verzonden.
 • Als u bloemen bij de uitvaart wilt bestellen, kunt u dat bijvoorbeeld via www.heavenly-flowers.nl goed betaalbaar doen.
 • Het vervoer van de overledene naar het crematorium regelen we voor u, uiteraard in overleg.
 • De keuze voor een uitvaart zonder plechtigheid, of een kort afscheid, of een uitgebreide condoleance met muziek en beeld in het crematorium.
 • De keuze voor consumpties bij de eventuele condoleance.
 • De asbestemming naderhand.

In onze pakketten kunt u alvast onze werkzaamheden bekijken en de prijs die daarbij hoort. Natuurlijk horen wij graag wat voor u de uitvaart in het crematorium speciaal zou maken, en we regelen het voor u. Altijd in overleg, en u zult altijd vooraf weten wat de kosten zullen zijn.

Verzekerd of niet? Wij kunnen betaalbaar een crematie voor u verzorgen

Soms lijkt het alsof u gebonden bent aan de uitvaartondernemer die genoemd wordt op de polis van uw uitvaartverzekering, maar dat is niet zo. Meestal kunt u zelf kiezen voor een uitvaartondernemer die u de crematie laat regelen. Wij kunnen een crematie regelen voor een bedrag dat lager ligt dan gemiddeld. Dat kan ook bij vrijwel elk crematorium in Nederland. Bekijk onze tarieven en u zult zien dat we een crematie voor u kunnen regelen die weliswaar minder kost, maar niet inlevert op de kwaliteit, stijl en waardigheid. Als we dat ook nog binnen het bedrag kunnen doen waar u voor verzekerd bent, hoeft u niet bij te betalen, terwijl dat volgens onderzoek vaak wel het geval is.

Vooraf al een crematie regelen in het crematorium?

Het kan zijn dat u of iemand in uw omgeving ziek is en u graag zoveel mogelijk vooraf geregeld ziet, zodat op het moment dat het overlijden een feit is, u of uw nabestaanden zich kunnen focussen op wat op dat moment voor u of hen van belang is. Dan is het raadzaam alvast te oriënteren op de mogelijkheden en de wensen alvast vast te leggen, zonder dat daar verder verplichtingen aan verbonden zijn. Bij ons kan dat. Vult u gerust dit intakeformulier in. Dat helpt u voor uzelf ook duidelijk te krijgen hoe een en ander vorm moet krijgen. Uw eventuele nabestaanden krijgen daarmee ook een goed idee van uw wensen, mocht het zover zijn.

Meld direct een overlijden

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Voor het melden van een overlijden of vragen over het crematorium zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 999,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten uitvaart in Nederland


Essentie
€ 999,00
Compact
€ 2.999,-
Compleet
€ 4.299,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring
Gebruik familiekamer of aula -
Condoleanceruimte - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Vrije keuze crematorium - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Heeft u specifieke wensen betreft het regelen van een uitvaart? Bel ons gerust.

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy