• Uitvaart geregeld vanaf € 979,-
  • Geen onverwachte kosten achteraf
  • Met elke uitvaartpolis mogelijk
  • Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden Melden?

24 uur per dag bereikbaar

Niet de informatie gevonden die u zocht?

Bel direct naar 085 016 068 5 of mail naar info@goedkopeuitvaart24.nl

U bent nu hier Arrow pointing right home / Extra Mogelijkheden

Extra mogelijkheden bij crematie in Nederland

Wij staan 24/7 voor u klaar om ondersteuning te bieden tijdens een uitvaart regelen. Wanneer u ons belt nemen wij u vrijblijvend mee in alle stappen die u dient te nemen. U kunt ons bereiken op 085 016 068 5 .

Geheel verzorgde crematie met een intiem/informeel afscheid. U bepaalt het crematorium.

Om de kosten zo laag en overzichtelijk te houden, bieden wij crematie pakketten. Deze pakketten variëren van kleine crematie zonder dienst tot aan een geheel verzorgde crematie met dienst en condoleance. Het is natuurlijk mogelijk dat de overledene al wensen op papier had gezet of dat u als nabestaande een specifiek verzoek hebt. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de pakketten uit te breiden met diverse diensten tegen meerprijs. We informeren u graag over de extra opties bij een crematie. Wilt u direct contact om de mogelijkheden rondom de crematie door te spreken, neem dan gerust contact met ons op.

Zorgen rondom de crematie wegnemen

Eén van de belangrijkste zaken waar wij u en uw naasten mee kan helpen, is het wegnemen van zorgen. Bij het regelen van een uitvaart komt er veel op u af en moet er veel geregeld worden. Daarom bieden wij de mogelijkheid om, naast de diensten in de drie crematie pakketten, extra zaken voor u te regelen. Daarbij hanteren we vaste, vriendelijke prijzen, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Om de aandacht compleet bij het afscheid te kunnen houden, kunnen wij bepaalde administratieve taken overnemen. Zo kunnen wij de polis bij de verzekeringsmaatschappij incasseren en de aangifte van overlijden verzorgen. Ook het verzorgen van de rouwkaarten behoort tot de diensten van Uitvaart24. De rouwkaarten zijn volledig naar wens te personaliseren en kunnen per stuk worden afgenomen.

Persoonlijke wensen over de uitvaart

Onze crematie pakketten zijn zo uitgebreid mogelijk, waarbij de basis is inbegrepen. Het is natuurlijk mogelijk dat u de crematie wilt uitbreiden met een aantal persoonlijke wensen. Bij ons kunt u die wensen direct duidelijk maken tijdens het kennismakingsgesprek, zodat we het afscheid helemaal naar wens kunnen vormgeven.
Wij starten altijd met een kennismakingsgesprek, dat standaard via telefoon of beeldbellen plaatsvindt. Wilt u liever persoonlijk afspreken met de uitvaartleider bij u thuis? Dan bieden we die mogelijkheid voor een vaste meerprijs. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor een kennismaking.

Het afscheid zelf moet zo goed mogelijk passen bij de overledene en de nabestaanden. Daarom kunt u ervoor kiezen om de opbaring thuis plaats te laten vinden. Ook wanneer u kiest voor een afscheid op een zelf gekozen locatie (zoals een kerk, café of jachthaven), bieden wij daarin ondersteuning.

Uitbreiding van de crematie dienst

Wij bieden drie vaste crematie pakketten aan. Crematie Pakket C is het meest uitgebreide pakket en daarbij zijn de dienst en condoleance ook inbegrepen. Bij het crematorium is standaard 30 minuten gereserveerd voor de plechtigheid en 30 minuten voor de condoleanceruimte. Het is mogelijk om deze tijd te verlengen met 15 minuten, zodat u meer tijd kunt nemen voor het afscheid en voor het samenzijn achteraf.

Wilt u meer weten over onze crematie pakketten en welke uitbreidingen mogelijk zijn? Bekijk de verschillende pakketten of neem direct contact op met ons voor een kennismakingsgesprek.

Heeft u vragen over crematoria bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Heeft u vragen over crematoria bij u in de regio? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

085 016 068 5 wendy

Goed om te weten

Uitvaart geregeld vanaf€ 979,-
Geen onverwachte kosten achteraf
Met elke uitvaartpolis mogelijk
Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar

Kosten uitvaart in Nederland


Essentie
€ 979,00
Compact
€ 2.999,-
Compleet
€ 4.199,00
Crematie
Uitvaartkist
As in een as-bus óf strooikoker
Uitvaartbespreking
Verzorging van de overledene
Koeling tot de dag van uitvaart
Overbrenging
Thuisopbaring
Gebruik familiekamer of aula -
Condoleanceruimte - -
Persoonlijke uitvaartleider - -
Vrije keuze crematorium - - -
Geen bijkomende kosten
Bevat optie Optioneel

Overlijden melden?

085 016 068 5 wendy